Iohannis, luat la suturi de Sorina Pintea

0
80

Klaus Iohannis iar s-a trezit vorbind. Acum i-a casunat pe ministrul Sanatatii care, potrivit relaxatului presedinte al Romaniei, isi face campanie de imagine prin vizitele inopinate prin spitalele din tara. Doar ca nu prea i-a mers cu Pintea.

Presedintele Klaus Iohannis considera “revoltator” faptul ca ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, “a pornit o campanie mai degraba de imagine decat una de informare prin spitalele din tara”. Revoltator, da? E revoltator ca un ministru mai si iese din birou? E revoltator cand ministrul Sanatatii se ocupa personal de transferul in strainatate al pacientilor care nu au loc in spitalele din Romania?

Mai bine tacea

“In primul rand nu inteleg care sunt criteriile pe care domnul presedinte le-a folosit pentru a premia spitalele, ar trebui sa fie un pic mai atent la consilieri, pentru ca vad ca nu cunoaste realitatea”, a declarat Pintea, raspunzand unei intrebari privind demersul sefului statului de a decora spitalul din Constanta. In ceea ce priveste declaratiile presedintelui ca ministrul Sanatatii ar fi pornit mai degraba o campanie de imagine prin spitale, Pintea a afirmat ca si predecesorii ei au facut acest lucru, insa nu l-au deranjat, acestia fiind de alta culoare politica. “Aceste campanii – cum le spune dansul – au fost facute si de predecesori de-ai mei, e adevarat si de alta culoare politica, si atunci le-a apreciat. Dansul spune ca stie realitatile din spitalele publice, atunci inseamna ca intelege demersul meu. Cred ca revoltator este ca dansul afla abia acum ca avem probleme in sistemul de sanatate, avem probleme in sistem si cred ca ar fi trebuit sa ma sustina sa incercam sa le rezolvam. Dupa aceea vorbeste despre programul de guvernare ca nu am facut nimic, poate nu stie, dar salariile s-au majorat (…) avem buget mare pentru investitii, de anul trecut am inceput sa dotam spitale”, a spus Pintea. De altfel, Iohannis doar a vrut sa mai loveasca o data in PSD, nimic mai mult. El nu moare de grija nimanui, sa fie clar! (Andrei Coman).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here