Ai nevoie de un far, o bara sau o capota? Iata solutia!

0
57

Adesea masinile ceva mai vechi ne pot da mari batai de cap deoarece din pricina varstei si a uzurii, diferite piese sau elemente necesita inlocuire.

Exista si piese esentiale ce asigura o buna functionare care trebuie cumparate noi din magazin, insa anumite piese pot fi achizitionate si de pe masini care provin din dezmembrari.

Poate ca aveti nevoie de un far, o usa, o capota, o aripa sau de un geam, ori de o toba de esapament, un catalizator sau chiar un motor intreg. Ei bine, in aceste cazuri preturile unor piese pot fi extrem de mici si chiar se pot gasi cu usurinta in stare foarte buna.

Daca locuiti in Craiova si sunteti in cautarea celor mai bune piese auto cu o astfel de provenienta, cele mai bune solutii in materie de dezmembrari auto Craiova, le veti putea gasi prin intermediul celor de la Dezmembraripenet.ro.

Acesta este un portal dedicat parcurilor auto de dezmembrari sau a celor care isi dezmembreaza masina personala, fiind locul perfect unde iti poti posta anuntul tau, cat si locul perfect unde poti cauta piese originale si intr-o stare foarte buna,

Aici, in materie de dezmembrari masini poti gasi atat piese auto pentru VW, Ford, Opel, Hyundai si asa mai departe, chiar si piese pentru dube. In principiu cam pentru orice timp de masina care se poate intalni pe strazile de la noi din tara.

De aici veti putea comanda piese 100% de origine, iar in cazul in care exista probleme privind piesele sau elementele comandate, exista posibilitatea de retur in termen de 15 zile de la primirea coletului, acest serviciu fiind realizat conform politicii de returnare stabilite de fiecare vanzator in parte.

Tot ce trebuie sa faceti, este sa accesati site-ul Dezmembraripenet.ro, sa selectati categoria de piese, masina pentru care aveti nevoie si alte cateva detalii si imediat lista cu anunturile va fi afistata, fie ca este vorba de piese pentru partea tehica, elemnte de exterior sau de interior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here