”Judecatorul limuzina” intra in ”completul negru”!

0
717

Iata ca lupta cu statul paralel a intrat in linie dreapta, varfurile de lance ale Justitiei ”plicurilor galbene” plecand pe rand din functiile pe care le ocupau. Astfel, ”Dumnezeul procurorilor”, cel care pe cand era la Directia Nationala Anticoruptie descindea dimineata la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara pentru a urla la zecile de profesori universitari prezenti ca-i ”salta cu autobuzul” daca nu depun denunturi a parasit de ceva vreme structura centrala condusa la acea vreme de Laura Codruta Kovesi. A ajuns insa sa conduca ”unitatea de elita” si ”paradit destine” de la DNA – Structura Teritoriala Ploiesti. Iar incepand de putina vreme, de zici ca ”Republica Procurorilor” a castigat razboiul cu actuala guvernare a ”penetrat” Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie! Adica tot ”procurorul autobuz”  Marin Nicolae a ajuns sa-i cerceteze, din nou, pe magistratii corupti!

Dar iata ca si partenerul de nadejde si mai ales de ”camp tactic” al procurorului Marin Nicolae, de acum celebrul ”judecator limuzina” Bogdan Tudoran este pe cale sa paraseasca Curtea de Apel Bucuresti. Acolo unde era ”capat de linie” pentru sperantele inculpatilor cu nume grele, ale caror decapari se adaugau neincetat ”trofeelor” prinse la bracinarii procurorului Nicolae si a judecatorului Tudoran. Numai ca nu trebuie nicidecum grabit cu deschisul sampaniei, desi pana si colegii acestuia de la CAB sunt gata sa rasufle usurati. Pentru ca, profitand din plin ca PSD-ul nu este in stare sa dea Legea raspunderii magistratilor, desi se afla la putere de peste doi ani, judecatorul Tudoran ar fi declansat, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, procedurile pentru a se transefra in toamna, dupa intoarcerea din vacanta judecatoreasca, la Inalta Curte de Casatie si Justitie! Si sa vezi atunci ”reformare” a Justitiei cu ”Dumnezeul procurorilor” Marin Nicolae la SIIJ si cu ”judecatorul limuzina”  Bogdan Tudoran in ”completul negru” de la Inalta Curte!

Vrea sa plece la Inalta Curte!

Bogdan Tudoran nu a devenit celebru nici prin limuzinele cu numere de ”DNA” din Statele Unite ale Americii cu care se ”da in barci” mai ceva ca beizadelele de bani gata pe Dorobanti, desi acestea au fost radiate de mult peste Ocean, nici cu ”imperiul imobiliar” pe care il detine si care se intinde de la Sinaia la Pipera si pana in Domenii. Ce-i drept, ceva ”valuri” au mai facut si ”poznele” fiului sau, dar ceea ce l-a impus cu adevarat pe ”judecatorul limuzina” printre ”fundamentalistii” statului paralel este ”gaselnita” acestuia de a condamna inculpatii la ani grei de inchisoare si abia apoi de a disjunge dosare civile prin care sa se dumireasca daca a existat sau nu vreun prejudiciu! La fel cum s-a intamplat si in dosarul omului de afaceri Puiu Popoviciu. Iar acum, cand ”latul” nemultumirilor  fata de strategia cu totul aparte de a imparti dreptatea a judecatorului Tudoran a inceput sa se stranga in jurul acestuia, magistratul a pornit singur demersurile pentru a parasi ”barca” Curtii de Apel Bucuresti. Pentru a se sui insa in cea a Inaltei Curti de Casatie si Justitie! Iar in cazul in care acest plan ar fi fost impiedicat cumva de devoalarea prea vremelnica a declansarii procedurilor – ceea ce iata ca s-a si intamplat! – Tudoran mai are pregatit si un ”Plan B”, prin trecerea la o alta structura judecatoreasca. Oricum, cert este doar ca din toamna ”judecatorul limuzina” va parasi  Curtea de Apel. Iar procurorul Marin Nicolae deja a intrat in paine la SIIJ, in timp ce sotia sa conduce ”cu delegatie” Tribunalul Buzau, ca doar Marcel Ciolacu este recunoscut drept unul care nu-si lasa prietenii la greu…(Catalin Tache).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here