“Hai ca si-a depus declaratia de avere cea mai vedeta politica din tara”

0
320

Hai ca si-a depus declaratia de avere cea mai vedeta politica din tara. Te apuca jalea! Dar cum se limpezesc niste lucruri, niste aspecte, niste isterii, o minunatie! Pai, sa incepem! OUG 114 si jelania acestui baiat la catafalcul Bancii Transilvania “lovita in plin” de ordonanta! Cine este actionar la Banca Transilvania? Of, of! Mai departe! Sotia angajata jurist la Calin Mitica, proprietar Transferoviar Grup, trimis in judecata de DNA pentru spalare de bani, dare de mita si organizare de grup infractional. Deci, cum era cu “penalii” care nenorocesc aceasta tara? Mai departe! Desi a declarat ca a iesit din actionariatul firmei TrendComunication SRL, in declaratia de avere apare in calitate de consultant si de beneficiar al dividentelor pe 2018! Sute de mii de lei si aici si nu doar aici! Va reamintesc faptul ca prin aceasta firma au trecut mormane, alte sute de mii de lei doar de la Hidroelectirca! Tot prin aceasta firma incasa si de la Europarlamentarul Busoi pe care acum l-a imbrancit pe scari si PNL l-au pus la coada listei, cu sanse aproape nule de a mai prinde un loc!

https://www.cotidianul.ro/cati-bani-a-castigat-rares-bogda…/

In aceeasi declaratie de avere apare un salariu de la Realitatea de 23.000 de lei pe luna, cam 5000 de euro, dar cu un an inainte spunea altceva! Ca incaseaza de la Realitatea 15.000 de euro pe luna! O diferenta, asadar, de 10.000 care nu a apare in declaratia de avere? Si atunci apare intrebarea, incasa la negru? Vezi detalii mai jos:

https://www.capital.ro/putini-stiu-aceste-detalii-ce-studii…

Dar cel mai simpatic mi se pare contractul de imagine cu Phoenicia de peste 160.000 de lei! Deci el era vedeta si cineva a vrut, a avut nevoie de un transfer de imagine<PAUZA DE RAS>! Mai tineti minte noptile alea de vara de pe Realitatea TV, ba de la piscina, ba din hotel, ba de te miri din ce camara Phoenicia cu burtiere de tipul “Seara Royala la Realitatea”… Ce sa mai, nene, un deontolog! Asa da, asta da liberalism, asta da om de dreapta! Din pacate declaratia de avere nu cuprinde si onorariile incasate de la Vanghelie pentru prezentarea Vanghelionului2014 si alte comisioane célèbre, precizeaza pe pagina sa de socializare cunoscutul journalist, Ionut Cristache. (Sava N.).

 

 

Articolul “Hai ca si-a depus declaratia de avere cea mai vedeta politica din tara” apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here