DREPT LA REPLICA HALUCINANT

0
649

“Buna ziua,

In data de 27.03.19 in publicatia dumneavoastra au fost facut o serie de afirmatii cu privire la S.C. PLOIESTI INDUSTRIAL PARC S.A.

Va rugam sa acceptati cererea noastra de drept la replica referitoare la acuzatiile facute in articolul publicat. In speta, articolul publicat de dumneavoastra nu are nicio baza reala, deoarece in data de 15.03.19 directorul general al S.C. PLOIESTI INDUSTRIAL PARC S.A. nu a primit nicio persoana in audienta. In acelasi sens, va informam ca fotografia prezentata de dumneavoastra, in articolul defaimator, are o vechime de aproximativ 2 ani si este realizata la Guvernul Romaniei Ministerul Economiei. La acea intalnire directorul general al  S.C. PLOIESTI INDUSTRIAL PARC S.A., s-a deplasat conducand autoturismul de serviciu pe care i l-a pus la dispozitie societatea comerciala si a fost insotit de catre un consilier judetean, precum si de un membru al A.P.I.T.S.I.A.R. Fotografia a fost realizata de catre fotograful evenimentului, pus la dispozitie de catre Ministerul Economiei si reprezinata momentul semnarii unui protocol de lucru interguvernamental dintre cele doua tari, respectiv Romania si Moldova. In fotografie alaturi de directorul general al  S.C. PLOIESTI INDUSTRIAL PARC S.A, sunt: domnul Vitalie Vrabie fost prim-ministru al Republicii Moldova si domnul Academician Doctor Inginer Mihai Perebrinos, Rector al Universitatii Chisinau ca si reprezentant al mediului de afeceri din Moldova.

Cu stima,”.

Asa se inceheie un drept la replica cel putin halucinant, nesemnat si neasumat.

In data de 22 martie si nu in data de 27 cum se specifica in acest drept la replica halucinant (probabil facut de o persoana sub influenta bauturilor alcoolice), Incisiv de Prahova a publicat articolul ” Directorul Parcului Industrial Ploiesti in stare avansata de ebrietate la locul de munca”.

In acest articol am precizat urmatoarele:

“Un catatean a fost in data de 15.03.2019, la orele 12.30, in audienta la directorul general al Parcului Industrial Ploiesti.

Mihai Androne a ramas stupefiat de faptul ca a fost primit de Tudor Andrei Gabriel in vadita stare de ebrietate, cu o sticla de votca pe masa din care inca consuma.

Cetateanul si-a reprogramat audienta si se intreaba ce punct de vedere au cei de la Consiliul Judetean Prahova despre modul cum isi indeplineste sarcinile de serviciu acest manager.

Surse din mediul Parcului Industrial Ploiesti au confirmat pentru reprezentantii ziarului Incisiv de Prahova faptul ca, nu este prima data cand Tudor Andrei Gabriel consuma bauturi alcoolice la locul de munca, fiind un obicei pe fondul unor problem personale.

Incisiv de Prahova solicita oficial un punct de vedere conducerii Consiliului Judetean Prahova privind aspectele semnalate.”

La finalul articolului am precizat sursa foto: Ziarul de Ploiesti, redactia Incisiv de Prahova prezentand doar o fotografie in care apare cel acuzat de consum de alcool in timpul serviciului.

Mentionam ca, dezvaluiriele ziarului nostrum au fost confirmate si de o alta publicatie locala, respective de ziarul Incomod.

Astfel, cei de la Incomod au publicat articolul “Anchetă a Consiliului Județean Prahova: directorul Parcului Industrial Ploiești, acuzat că ar consuma băuturi alcoolice în timpul serviciului”, prin care nu numai ca se confirma dezvaluirile noastre dar sunt intarite prin alte dezvaluiri: “după ce a apărut informația în spațiul public, o altă persoană a contactat redacția Incomod pentru a ne spune că incidentul de pe data de 15 martie nu este singular și că în trecut a fost martor al unui incident asemănător, când l-a văzut pe directorul PIP Ploiești băut în timpul serviciului”.

https://www.ziarulincomod.ro/ancheta-consiliului-judetean-prahova-directorul-parcului-industrial-ploiesti-acuzat-ca-ar-consuma-bauturi-alcoolice-timpul-serviciului/

Lasam opinia publica sa discearna si sa evalueze acest “drept la replica” halucinant. (Paul D.).

sursa foto: ziarul Incomod

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

Articolul DREPT LA REPLICA HALUCINANT apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here