EXCLUSIV/SRI si BCCO ce parere au?

0
441

Un nou scandal al dezifectanţilor folosiţi în spitale a izbucnit, marți, în România. Mai multe percheziții au avut loc în București, Ilfov și Prahova la firme specializate în biocide utilizate în unităţile medicale.

Potrivit anchetatorilor DIICOT, în cursul anului trecut, ar fi fost fabricate şi vândute către mai multe spitale din țară produse biocide folosite pentru dezinfecţia suprafeţelor, care nu îndeplineau standardele de performanţă în distrugerea bacteriilor.

Dezinfectanții falși din spitale au fost identificați chiar de către Ministerul Sănătății, care a făcut plângere penală. În paralel, echipe ale ministerului fac verificări în toate spitalele din ţară.

La Al-Carina a lucrat   si/sau lucreaza colonelul Paiș Florin, post obtinut imediat dupa ce a parasit functia de  șef  al sectorului W din cadrul SRI Prahova. ‘’W “ este un sector care se ocupa de crima organizată transfrontalieră.

Socrul lui Paiș Florin este Grigore Vasile, până recent fost adjunct al IPJ Prahova.

Cumnatul lui Paiș Florin, fratele soției, este sefulet la BCCO-CrimaOrganizată IPJ Prahova. In aceste conditii ne punem intrebarea: Perchezitia este pe bune? Sau reactia reprezentantilor acestei firme se bazeaza tocmai pe influentele celor de mai sus? Vom reveni. (Cristina T. ).

 

 

Articolul EXCLUSIV/SRI si BCCO ce parere au? apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here