EXCLUSIV/COMISIA DE DISCIPLINA A POLITIEI LOCALE BRANESTI ARE PUTERI PARANORMALE/ AU APARUT DEJA EXTRATERESTII LA BRANESTI?

0
79

Un polițist local din Ploiești a fost prins băut la volanul autospecialei de serviciu! Sâmbătă dimineață, 16 martie, un echipaj de polițiști rutieri din cadrul Biroului Rutier Ploiești a oprit pentru control o mașină a Poliției Locale Ploiești, în zona Spitalului Județean de Urgență

Pentru a da o aparanta total nejustificata de un management performant, directorul “interimar” al Politiei Locale Ploiesti, Adrian Vaida,  a emis o dispozitie/ordin la care pana si pisicile razboinice care transverseaza curtea institutiei raman impasibile.

Astfel, marele strateg Adrian Vaida a dat dispozitie ca toate schimburile sa fie testate cu etilotest incepand cu data de 18.03.2019.

Spre mirarea, stupefierea si scarba totala a politistilor locali, aceasta testare presupunea ca toti sa sufle in acelasi etilotest cu acelasi mustiuc de plastic pentru ca cei din aceeasi tura sa isi schimbe intre ei saliva, microbii si/sau urmele mirosurilor de la partidele de sex de dinaintea intrarii in tura. Cat de cretin sa fii sa emiti o asemenea dispozitie si/sau cat de dereglat la mansarda?

Mai mare cretinitate ca la Politia Locala Ploiesti nu credem ca mai exista intr-o institutie din Romania.

Mai mult, aparatul alcooltest folosit de Poliţia Locala Ploiesti pentru politistii locali nu este omologat şi verificat metrologic, acesta avand expirata verificarea, rezultatele testării cu aceste aparate nu constituie probe care să poată fi luate în considerare nici macar de instanţele judecătoreşti, poate doar de marele strateg Adrian Vaida.

Normal, toti politistii locali au refuzat sa sufle in mustiucul cu pricina, evitand o imbolnavire in masa si, deci au refuzat toate schimburile de la Ordine Publica sa efectueze testul cu cu etilotest.

Totodata, politistii locali au refuzat sa efectueze testul deoarece exista precedente periculoase.

Incisiv de Prahova a atras in repetate randuri atentia ca in cadrul Politiei Locale Ploiesti se consuma alcool dar nu au fost luate masuri.

Din contra, cei care au savarsit aceste fapte au fost protejati.

Pe data de 30.04.2018, Incisiv de Prahova dezvaluia in articolul “EXCLUSIV/ADRIAN VAIDA, CARMEN GHEORGHE, SANTAJUL SI MASCATII DE LA POLITIA LOCALA PLOIESTI” cum este utilizata ilegal Comisia de Disciplina de catre conducerea institutiei pentru a elimina subordonatii incomozi.

Reamintim de ce au fost introdusi in Comisia de Disciplina cei doi dusmani de clasa Anton Catalin si Zahanagiu Nicolae:

“vineri noaptea (in data de 20.10.2017) – cum VAIDA ADRIAN, directorul general adjunct era in concediu, ANTON CATALIN, seful Serviciului Ordine Publica si Paza si ZAHANAGIU NICOLAE – sef Serviciu Rutiera au efectuat un control cu aparatul etilotest la toti politistii locali aflati in activitate,  in schimbul 3 la ora respectiva.

Mentionam ca, legal, Anton Catalin era numit prin hartie oficiala sa tina locul directorului general adjunct, Adrian Vaida.

Dupa ce i-au verificat pe toti de la structurile de ordine-publica si paza, au ajuns si la personalul de serviciu al Serviciului de Interventie Rapida, serviciu cam „fantoma” si pe alocuri ilegal infiintat (legea nu prevede o astfel de structura la politiile locale), fidel lui GHEORGHE CARMEN si VAIDA ADRIAN.

Pe acea tura de noapte erau de serviciu sase politisti locali care, vazand ca se doreste a li se testa alcoolul pur in aerul expirat, au suflat si ei dupa cum au baut, sau nu: adica au suflat doar doi politisti locali (printre care si proaspatul ales presedinte al Comsiei de Disciplina, Ilie Constantin) ceilalti patru (Francu Stelian, Gaita Mihai, Stoica Mihai si Matei Marian) refuzand sa faca acest control, motivand in mod ilegal ca ei nu raspund decat in fata lui GHEORGHE CARMEN si VAIDA ADRIAN (credem ca au auzit si ei chestia aia cu Ceausescu care nu voia sa raspunda decat in fata Marii Adunari Nationale).

Conform unei surse de la secretariatul institutiei care cam ocupa postul ilegal, Seful Serviciului Ordine Publica si Paza, ANTON CATALIN, a facut raport conducerii despre aceasta ABATERE GRAVA DAR, CU SIGURANTA, NU SE VA LUA NICIO MASURA AVAND IN VEDERE PROTECTIA DE CARE BENEFICIAZA CEI DE LA SERVICIUL INTERVENTIE RAPIDA.

CONTROLUL S-A EFECTUAT  VINERI NOAPTEA, 20.10.2017 LA SCHIMBUL 3, LA TOTI POLITISTII LOCALI SI PERSONALUL CONTRACTUAL CARE SE AFLAU IN SERVICIU, INCLUSIV LA TURA DE LA INTERVENTIE RAPIDA despre care se stia ca utilizeaza alcoolul in timpul programului.

In capitolul IX-Abateri disciplinare si sanctiuni aplicabile, art 2, pct 44 se specifica in mod clar „refuzul de a fi testat cu fiola alcoolscop” constituie abatere disciplinara grava.

In loc sa fie introdusi in Comisia de Disciplina cei care au refuzat in mod ilegal sa se supuna controlului cu aparatul etilotest, celebrul déjà Adrian Vaida a aprobat introducerea in aceasta comisie a celor care au indraznit sa ii controleze pe vasalii directorului general inca de facto al Politiei Locale Ploiesti, Carmen Daniela Gheorghe trimisa in judecata pe data de 04.12.2017 pentru fapte de coruptie si tinuta inca ilegal de asa –zisul primar Adrian Dobre in “concediu medical” pentru a primi ilicit salariul si a prejudicia bugetul local.

Deci, intrebam si noi pentru un prieten:

Au fost introdusi in Comisia de Disciplina “exemplarele” rare din cadrul Serviciului de Interventie Rapida pentru refuzul de a fi testate cu etilotestul? Nu? Atunci stimate manager exceptional sa nu te astepti ca unii sa fie fraieri si sa accepte. Nici pisicile care tranziteaza curtea nu pun “boticul” la dispozitiile tembele ale directorului general adjunct Adrian Vaida, cu atat mai mult nu mai pun “botul” politistii locali de la Ordine Publica pe mustiuc, chiar daca unii dintre ei poate erau curiosi sa deguste ce a facut partenerul inainte de tura, cu in partida de sex. (Irinel I.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here