Politicienii isi ascund neputinta in spatele vedetelor de televiziune

0
691

Cand PNL l-a pus pe Rares Bogdan cap de lista la alegerile europarlamentare, mesajul a fost unul singur, clar ca bronzul afisat de Klaus Iohannis la jumatatea lui martie: nu avem cu cine defila, astia suntem si decat sa riscam un esec de rasunet, mai bine ne ascundem in spatele unui ziarist! Dar acum, ca si Pro Romania o apuca pe calea asta, e semn clar ca politicienii cauta sa-si mascheze neputinta in zestrea de imagine a vedetelor de televiziune.

Orban se crede zmeu de cand l-a convins pe Rares Bogdan sa fie vioara intai la europarlamentare. Nu stie ca e doar un joc

Vocea parlamentarilor de azi nu mai trezeste masele, dovada ca prin corturile de campanie amplasate in marile orase nu calca picior de cetatean interesat de programe si promisiuni electorale; de fapt, nici „sagetile” de la aripa tanara nu-s de gasit pe acolo, asa ca de ce ne mai miram?! Mai mult ca sigur ca si aceste alegeri europarlamentare programate la final de mai se vor tine tot in nota absenteismului, romanul fiind satul de aburerile acestor aspiranti la nimic altceva decat un venit lunar de cateva mii de euro si o pensie speciala, pe viata.

Unde esti, Diaconescule?

Cand omenirea descopera ce inseamna a 10-a parte din puterea Soarelui, iar tehnologia 5G isi grabeste intrarea in scena, un partid ca un abces decide sa atace viitorul cu …trecutul. Florin Calinescu este urmatorul om de televiziune „vanat” de politicieni. Pro Romania crede ca va da lovitura la Primaria Timisoara cu poetul care cu inflacarare recita versuri despre maretele realizari ale conducatorului iubit.

Pentru ca e total lipsit de inspiratie si lideri, Victor Ponta ar apela la vedete precum Florin Calinescu pentru a mai drege ratingul partidului

Ramas in memoria romanilor drept premierul incompetentilor care au gestionat catastrofal drama din „Colectiv”, Victor Ponta vrea acum sa le vanda viorele si oamenilor din Timisoara. E convins ca banatenii, cu ochii atintiti asupra lui Florin Calinescu, ii vor ignora pe ceilalti banicioi din echipa Pro Romania. Este o reteta copiata de la Dan Diaconescu, a carui faima (plus ceva iscusinta de combinagiu) i-a permis sa jongleze cu mintile si voturile romanilor, tranzactionand ca la piata locuri in Parlamentul Romaniei.

Desi batatoresc aleile din curtea Ambasadei SUA si ling clantele usilor ce li se deschid, politicienii nostri nu pricep ca, de fapt, in America lucrurile nu se fac asa. La Washington, politicianul este politician, mafiotul, mafiot, iar omul de televiziune ramane acolo unde-i e locul, intr-un studio-tv, din care analizeaza mai ales neimplinirile alesilor poporului. E atat de simplu! Nu se amesteca lucrurile in niciun moment, fiecare stie ce are de facut pe segmentul lui.

Cu manutele astea doua, fac o incercare noua

Florin Calinescu a mai cochetat cu politica si in urma cu 11 ani, cand a candidat pentru un loc de senator intr-un colegiu din judetul Arges (din partea PNL), dar fara succes. Acum, sustinut de un partid Pro Romania la butoanele caruia se afla tandemul Maior-Coldea, sansele sa-l dea jos pe Nicolae Robu (actualul primar al Timisoarei) cresc, mai cu seama ca imaginea edilului s-a deteriorat urmare a numeroaselor scandaluri in care a fost implicat. (Nicholas Cezar).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here