Generalul Ciuca, decapat de Iohannis!

0
109

Iata ca dezvaluirea noastra cum ca decretul prezidential scris pe genunchi la Palatul Cotroceni il va lasa pe generalul Nicolae Ionel Ciuca nu doar fara sefia Statului Major General din cadrul Ministerului Apararii Nationale, dar si fara pensia pe care ar fi primit-o daca nu ar mai fi fost tarat in acest scandal fara precedent de politizare fortata a Armatei Romane a fost confirmata in instanta. Pentru ca motivarea judecatorului Curtii de Apel care a admis suspendarea decretului lui iohannis pune deja stavila planului acestuia de a ”smenui” seful Armatei Romane.

Ce-i drept insa, nu trebuie uitat ca nu doar Klaus Iohannis este principalul vinovat pentru pozitia umilitoare, inclusiv in fata partenerilor straini in care au fost pusi militarii Armatei Romane. Si nici consilierii prezidentiali care nu au fost in stare barem sa scrie un decret legal. Si nici generalul Nicolae Ionel Ciuca dupa acceptarea acestui rol ieftin in parodia regizata de la Cotroceni. Pentru ca fostul ministru al Apararii, Mihai Fifor este cel care a intarziat parca deliberat, cat a putut, derularea procedurilor legale, astfel incat generalul Scarlat sa poata prelua prin rotatie conducerea Statului Major General. Asa cum era stabilit cu mult timp inainte, ma ales ca acesta primise inclusiv girul total al NATO si al partenerilor strategici ai Romaniei.

”Indoiala serioasa de legalitate”

Astfel, parca pentru a nu mai lasa niciun loc de dubiu in cea ce priveste decizia finala a instantei, Curtea de Apel Bucuresti a motivat oficial ca a suspendat decretul presedintelui semnat de Klaus Iohannis si prin care acesta a prelungit mandatul generalului Nicolae Ionel Ciuca la conducerea Statului Major al Armatei deoarece ”exista o indoiala serioasa asupra legalitatii actului, iar incalcarea legii produce perturbare grava activitatii Armatei”! Astfel ca, daca i-ar pasa cu adevarat de soarta Armatei Romane, poate ca ar fi momentul ca presedintele Iohannis sa retraga singur decretul cu suspiciuni de ilegalitate, pentru a nu mai lasa Armata Romana atata timp fara sef, pana ce procesul derulat de Ministerul Apararii Nationale va parcurge toate etapele juridice. (Catalin Tache).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here