Managementul exceptional al “eternului” director interimar al Politiei Locale Ploiesti, Adrian Vaida/Inspiratie marca “Adrian Dobre” si/sau „Eugen Pruna”

0
46

Reamintim ca, o declaratie data in instanta in data de 10.05.2018, cateva documente si cateva stenograme/inregistrari audio au rasturnat definitiv soarta acestui proces penal si a facut lumina in alte dosare penale dezvaluind adevaratii faptuitori: Adrian Vaida si …CELEBRA Carmen Gheorghe.

Astfel, spicuim din declaratia data de Cristinel Toader, fostul director al acestei institutii si persoana care a efectuat plangerea penala impotriva lui Cezar Stoichiciu:

“Mentionez ca urmare a discutiilor avute cu directorul adjunct Adrian Vaida si fostul director al Politiei Locala Daniel Tanase, in mod expres acestia mi-au indicat 2 persoane care potrivit aprecierii acestora nu se incadrau in colectiv si ar fi adus prejudicii institutiei, respective Ionescu Mariana si Stoichiciu Cezar Dan….pe parcusul mai multor zile cei doi, Adrian Vaida si Tanase Daniel, mi-au spus ca ar exista o problema la nivelul organigramei Politiei Locale, eu cerandu-le referinte despre cum ar vedea ei organizarea. Pe langa cele doua persoane am mai discutat si cu altele din cadrul institutiei si o mentionez in mod special pe Mocanu Isabela (N.R.-non-valoarea institutiei), prezentat de directorul adjunct Adrian Vaida, ca juristul institutiei si o persoana de incredere. Am mai discutat si cu Simion Maria care se ocupa de partea de resurse umane…

Adrian Vaida si Mocanu Isabela povestindu-mi mai multe aspect despre achizitiile efectuate la nivelul Politiei Locale. La momentul respectiv NU am fost informat despre o problema anume ce privea achizitiile efectuate in cadrul institutiei, Vaida Adrian si Mocanu Isabela spunandu-mi ca pentru o mai buna efientizare a activitatii s-ar impune o reorganizare a biroului ce ingloba juridicul, resursele umane, achizitiile si eventual constituirea unor comisii care sa decida cu privire la oportunitatea efectuarii unor achizitii.

Retin ca Vaida Adrian si Mocanu Isabela nu mi-au spus un lucru bun despre inculpatii Ionescu si Stoichiciu, din contra sun aspect profesional mi-au explicat ca s-ar impune reorganizarea biroului, unde functionau, inculpatul Stoichiciu decide tot si Mocanu Isabela nu se mai simte jurista (N.R-Doamen iarta si pazeste, jurist, non-valoarea asta?), ca cei 2 inculpati sunt prieteni si ca desfasoara activitati contrare intereselor economice a politiei locale, asa mi-a prezentat situatia martorul Vaida Adrian (N.R. – la ora publicarii acestui articol, hartuitorul Vaida DA  declaratii in fata instantei)…In prima luna, Vaida Adrian si Mocanu Isabela, evaziv, mi-au spus ca inculpatii Ionescu si Stoichiciu ar fi implicate intr-un Raport al Curtii de Conturi privind activitatea in anul 2010, Raport in urma caruia institutia nu a suferit vreo consecinta juridica.  (N.R.- De “noaptea mintii”…).

De asemenea, din declaratie reiese in mod clar (cu martori) ca Adrian Vaida era constient ca el este un faptuitor si a ascuns aceasta problema si l-a rugat pe Toader Crsitinel sa nu il introduca in plangerea penala.

Aceasta declaratie coroborata cu alte  documente si martori au facut si vor face lumina in multe cauze penale, inclusiv in dosarul lui Cezar Stoichiciu, dosar “fabricat” la ordinul lui Negulescu Mircea si sustinut de marturii mincinoase ale uneltelor acestuia, gen Adrian Vaida si Carmen Gheorghe care, au contribuit la inducerea in eroare a organelor judiciare.

Mentionam ca cei doi sunt urmariti penal (alaturi de o “gasca” mare din Politia Locala Ploiesti, gasca circumscrisa crimei organizate) de DIICOT, DNA SI Sectia de Investigare a Magistratilor pentru savarsirea infractiunilor de coruptie, constituire a unui grup de crima organizata in slujba procurorului Negulescu Mircea si  inducere in eroare a organelor judiciare, marturie mincinoasa, instigare la inducerea  in eroare a organelor judiciare, instigare la marturie mincinoasa, fapte prevazute si pedepsite de art 268 aln 2, art 273 alin 1, art 47 raportat la art 268 si art 47 raportat la art 273 Cod Penal.

Curios ca, la ora cand se desfasoara sedinta procesului lui Cezar Stoichiciu, la Politia Locala Ploiesti este o ampla “sedinta” intre faptuitori, la sedinta participand si Carmen Gheorghe, directorul general suspendat trimis in judecata pentru fapte de coruptie, dar si celebrul jurist al primariei Ploiesti, celebrul Adrian Androne. Vom reveni. (Cerasela N.).

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/03/05/exclusivtraficul-de-influenta-si-nesimtirea-celebrului-jurist-al-primariei-ploiesti-adrian-androne/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/02/15/felicitari-lavinia-dumitresculovitura-de-teatrucelebrul-jurist-al-primariei-depus-probe-zdrobitoare-dosarul-lui-toader-cristinel-de-la-tribunalul-prahova/

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/06/26/exclusivcarmen-gheorghe-directoarea-generala-suspendata-politiei-locale-ploiesti-este-urmarita-penal-alaturi-de-procurorul-negulescu-mircea-de-parchetul-generalun-nou-dosar-pena/

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/06/19/exclusivprocurorul-negulescu-mircea-si-oamenii-sai-adrian-vaida-zis-lache-director-interimar-la-politia-locala-mocanu-isabela-celebra-sefa-non-valoare-oficiul/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here