Rafturi metalice – indispensabile in centre comerciale

0
49

Rafturile metalice au o forta uimitoare, care le permite sa fie folosite pentru a gazdui obiecte grele sau voluminoase. Proprietatile legendare ale acestui material sunt cunoscute si utilizate in mod activ de o lunga perioada de timp.  Adesea, in magazinul online RafturiMetaliceAZ.ro gasesti rafturi metalice cu un design unic si care sunt capabile sa combine functia utila cu cea estetica.

Rafturile metalice sunt indispensabile in spatiile comerciale si industriale. Ele nu se vor apleca sub greutate si nu se vor rupe la un impact mai dur. Rafturile metalice nu se deformeaza la schimbarile de temperatura sau in conditii de umiditate. De asemenea, nu se tem de cadere, manipularea nepasatoare si functionarea zilnica banala. Designerii au demonstrat ca exista un loc pentru ele chiar si acasa.

Rolul metalului in productia de mobilier

Rafturile metalice sunt asociate stereotip cu rafturile pentru arhiva si depozitare, in care estetica este secundara. Dar aceasta este doar la prima vedere. Este suficient doar sa te uiti in bucataria sau dormitorul tau pentru a intelege: niciun metal nicaieri. Totusi,  in baie, suporturile metalice pentru rafturi si suporturile de dus stralucesc cu crom. O masa de cafea in sufragerie se afla ferm pe patru picioare de otel, iar capul patului decoreaza peretele cu elemente forjate. Metalul, chiar daca nu se evidentiaza in mod explicit, este o parte din aproape orice piesa de mobilier.  Mobilierul din metal, adica colectat exclusiv din produse laminate, in viata de zi cu zi, este o raritate. Din acest motiv sunt realizate rafturi metalice rezistente la caldura, rafturi metalice pentru depozitare si rafturi metalice de pereti pentru magazine si supermarketuri.

Rafturi metalice complete

Rafturile metalice sunt o solutie excelenta pentru bucatarie, baie, magazine, depozite etc. Alegerea echipamentului ar trebui abordata corect. Otelul inoxidabil este atractiv si va arata bine numai in combinatie cu aceeasi omologi luciosi, cum ar fi instalatii sanitare si aparate electrice.  Rafturile metalice vopsite se vor potrivi cu usurinta in interiorul unui balcon sau al unei sali folosite ca un fel de depozit pentru lucruri mici, care nu sunt necesare in viata de zi cu zi.  Designul modern se distinge prin complexitatea elementelor si arata perfect chiar si intr-un interior modern.

Rafturile metalice de perete completeaza  perfect interiorul unui magazin mai mic sau supermarket. Aceste rafturi metalice pot fi cu mai multe policioare sau cu in combinatie de policioare cu carlige.  Forma rafturilor este o combinatie uimitoare de rezistenta si luminozitate: forma goala suporta sarcini mari, dar este in sine destul de usoara. Un tip special de raft metalic este consola, care consta in colturi de sustinere si politele  propriu-zise. Politele pot fi fixe sau mobile, iar consola poate fi facuta independent. Daca te gandesti la un design interior sub forma unui triunghi, atunci poti alege rafturi metalice de colt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here