‘MAI ia măsuri drastice privind reducerea deficitului de personal’

0
508

“ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ! MAI ia măsuri drastice privind reducerea deficitului de personal.

Ministrul Carmen Dan a identificat soluția pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor din România. A aprobat încadrarea de balerini/balerine în Ministerul Afacerilor Interne. Cei interesati să facă balet în MAI,sunt așteptați in număr cât mai mare”, precizeaza cu umor cei de la  Sindicatul Europol.

MAI scoate la concurs două posturi de balerini, deblocate pe 28 noiembrie 2018, respectiv 21 ianuarie 2019

„Centrul Cultural al MAI organizează concurs în vederea încadrării, pe perioadă nedeterminată, prin recrutare din sursă externă, în condiţiile Legii nr. 53/2003 – Codul Muncii, republicată, Hotărârii Guvernului nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului – cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, Hotărârii Guvernului nr. 355/2007 privind supravegherea sănătăţii lucrătorilor, cu modificările şi completările ulterioare, Ordinului M.A.I. nr. 291/2011 privind Normele metodologice de supraveghere a sănătății lucrătorilor și având în vedere Memorandumul cu tema: Aprobarea deblocării unor posturi vacante în M.A.I. nr. 23808 din 28.11.2018 şi Notele Centrului Cultural al M.A.I. nr. 243300 şi 243301, ambele din 21.01.2019 privind necesitatea încadrării posturilor de balerini (bărbaţi) la Compartimentul Balet din cadrul Ansamblului Artistic „Ciocârlia”, a următoarelor posturi vacante de personal contractual din cadrul Ansamblului Artistic „Ciocârlia” :  Balerin III-I (bărbat), poz. 62/a din statul de organizare al Centrului Cultural al M.A.I.;  Balerin III-I (bărbat), poz. 62/b din statul de organizare al Centrului Cultural al MAI”, se arată într-un comunicat emis de MAI. (Paul D.).

 

Articolul ‘MAI ia măsuri drastice privind reducerea deficitului de personal’ apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here