Un senator PSD de Prahova sustine ca a fost amenintat si hartuit

0
47

Un senator PSD de Prahova sustine ca a fost amenintat si hartuit, dar nu explică în ce fel anume. Totuși, el dă vina pe conducerea județeană a PNL.

Emanoil Savin este supărat că liberalii prahoveni au anunțat public că PSD și ALDE s-au opus majorării alocațiilor de stat pentru copii.

Și susține că, în ziua votului, el nu a fost prezent, deci nu avea cum să voteze nici pro, nici contra.

Iată ce a scris Emanoil Savin:

„Ca urmare a atacurilor repetate și a injuriilor care mi se adresează în ultima perioadă, însoțite de ameninţări și de hărţuire, mă simt obligat să reacționez și, în același timp, să acționez in judecată pe toți cei care, într-un moment de cumpănă al familiei mele, despre care nu îmi face plăcere să vorbesc, au încercat să mă arunce într-o luptă josnică și murdară. 
Dragi contestatari, în data de 4 februarie, la votul pentru modificarea alin.(1), lit.a) şi b) al art.3 din Legea nr.61/1993 privind alocaţia de stat pentru copii, din lista de prezență la vot și din stenograma sedinței de plen, reiese că eu, Emanoil Savin, nu am participat la discuțiile premergătoare și la votul din Senat.

Spre consultare: https://www.senat.ro/FisaSenator.aspx…
Accesați secțiunea ”VOT ELECTRONIC” și alegeți data de 4 februarie 2019.

În această perioadă de timp se pot constata foarte multe atacuri verbale, prin presă, cât şi intimidări, din partea unor persoane, rău-intenționate, care fac parte din structurile Partidului Național Liberal, cum ar fi Iulian Dumitrescu președintele PNL Prahova, spre stiință… Roberta Anastase, care minte cu nerușinare încercând astfel să ascundă neputința în luarea unor decizii politice în favoarea cetățenilor acestei țări.

Haideți să oprim mârșăvia acestor oameni lipsiți de scrupule, să nu cădem în capacana pe care ne-o întind, să sprijinim în continuare democrația. Noi am ales să creștem veniturile tuturor angajaților din sistemul bugetar, și am făcut-o, am ridicat plafonul de salariu minim în sistemul privat și acum ar trebui să ne rușinăm că nu am mărit și alocațiile copiilor? Consider că sunt multe alte metode de a sprijini viitorul copiilor noștri.”

Ziarul de Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here