EXCLUSIV/ILEGALITĂȚILE „FAMIGLIILOR” IALOMIȚENE: NEDELCU ȘI IVAN, CONTINUĂ

0
1958

Prietenia de tip camorez dintre: Ivan Cristian (șeful IPJ Ialomița), nevasta acestuia, Ivan Mirona Alexandra (șefa Investigațiilor Criminale din IPJ Ialomița) și „liderul sindical” diamantin respectiv „mare polițist” (șef Birou investigații criminale) Nedelcu Cătălin a atras în această relație și proaspăta doamnă Nedelcu Anca-Florina (soția lui „Bruce Lee de ialomița”, Nedelcu Iulian – fratele mezin al lui nedelcu Cătălin).

Proaspăta doamnă Nedelcu (fostă Lupu) Anca-Florina a fost solistă într-o formație de muzică și soția unui puternic om de afaceri ialomițian până să îl întâlnească pe Nedelcu Iulian care „i-a sucit mințile cu BMW-ul lui”. Surse apropiate ale familiei Nedelcu susțin că proaspăta doamnă Nedelcu (fostă Lupu) Anca-Florina a fost dispusă să renunțe la traiul luxos oferit de fostul soț pentru a-i fi împărtășită dragostea lui Nedelcu Iulian, un „boem” de felul său (nu prea-i place munca).

Pentru a-și continua relația amoroasă, proaspăta doamnă Nedelcu (fostă Lupu) Anca-Florina și „Bruce lee de Ialomița”, Nedelcu Iulian au apelat la un prieten care le-ar fi subînchiriat un apartament în blocul A.N.L. situat în Municipiul Slobozia, șoseaua Nordului… deși, subînchirierea/cedarea (chiar și cedarea doar spre folosință altei/altor persoane, alta decât beneficiarul și membrii familiei acestuia) unei locuințe A.N.L. este ilegală, conducînd la evacuarea imediată a beneficiarului contractului de închiriere. Cuplul Nedelcu-Lupu a fost văzut staționînd perioade îndelungate de timp în imobilul ANL din Șoseaua Nordului. Primăria municipiului Slobozia susține că nu are cunoștință despre un astfel de „troc” al tinerilor Nedelcu Iulian și Anca-Florina (sperăm să cerceteze amănunțit acest caz angajații Primăriei Slobozia).

Tot pentru a-și „întreține iubirea cea boemă”, proaspăta doamnă Nedelcu (fostă Lupu) Anca-Florina a obținut un post de profesoară de canto la Liceul de Arte „Ionel Perlea” din municipiul Slobozia. Fiind cunoscută în județul Ialomița ca un talentat profesor de canto (muzică), proaspăta doamnă Nedelcu (fostă Lupu) Anca-Florina mai oferă și meditații contra cost ori schimb de servicii cu părinții „copiilor talentați” precum fiica minoră a familiei Ivan Cristian și Mirona. Interesant este că acest venit suplimentar nu este impozitat și nici declarat… doar cadrele didactice sunt scutite de la declararea averii, a fondurilor dobândite mai  mult sau mai puțin licit (conform adresei Inspectoratului Școlar Ialomița nr.4/05.02.2019).

 

Fiica minoră a soților Ivan, Antonia-Ilinca, ar fii fost „tranzacționată” pentru lecții de canto de Nedelcu Cătălin și Ivan Cristian în data de 21.12.2018, în toaleta hotelul-restaurant „Heaven” situat la 8km de municipiul Slobozia, în stațiunea Amara, (locație „ferită de ochii neprietenilor”) unde au petrecut doar lucrătorii Serviciului Investigații Criminale din IPJ Ialomița supravegheați, îndeaproape, de soții Ivan Cristian și Mirona. Pentru prima dată de când e însurat, Nedelcu Cătălin a sosit la cârciumă însoțit de nevastă-sa, Nedelcu Monica, (doctor stomatolog la Cabinetul DentExpert Style din municipiul Slobozia). Posibil să știe foarte bine soția lui Nedelcu Cătălin ce „pică-pară mălăiață” e bărbatu-său, fiindu-i teamă să nu mai facă vreo gafă… Numai că, aflându-se în toaleta cârciumii pentru a discuta „probleme de stat”, Ivan Cristian și Nedelcu Cătălin au fost auziți și despre cum „vorbește cu cumnată-ta pentru lecții de canto”.

Fiind „o fată minunată pentru famiglia” Nedelcu, la data de 09.02.2019, cei doi tineri s-au căsătorit la Primăria Slobozia. La acest eveniment nu au participat decât: părinții, cumnații și … niște băgători în seamă din zonă. Căci proaspăta doamnă Nedelcu (fostă Lupu) Anca-Florina era ofuscată de faptul că ziarul Incisiv de Prahova a ajuns cu investigațiile jurnalistice și la ea, aceasta nefiind chiar atât de imaculată precum rochia de mireasă pe care o purta.

După ce și-au semnat angajamentele și au primit certificatul de căsătorie, proaspeții căsătoriți s-au îndreptat spre vila părinților din cartierul Tineretului pentru a imortaliza evenimentul… fără dans, fără invitați, doar un grătar câmpenesc cu mici, muștar și pâine la care s-au adăugat reproșurile tinerei doamne Nedelcu: „a primit Anca la școală hârtie dacă plătește impozit pe meditații”.

După acest „party” cei doi frați Nedelcu însoțiți de soțiile lor și un cuplu prieten acestora, au părăsit județul Ialomița pentru a petrece la hotelul „Eden” din Predeal un sejur de neuitat, „fără reproșuri”. Hotelul „Eden” este cunoscut și „marilor sindicaliști” de la Diamantul și SNAP, ca și operator de turism ce oferă reduceri de prețuri pentru membrii acestor sindicate… sindicate care pot închide ochii la „niște leuți” aruncați pe fereastră de „el lidero maximo” care achiziționează camere de hotel în scop personal exclusiv din banii organizației.

Doar „famiglia” Nedelcu NU are bani să achite: ratele de credit la imobilul achiziționat prin credit ipotecar și nici taxele de timbru solicitate de instanțele de judecată pentru judecarea contestațiilor la executare (evacuare) silită însă, are bani pentru: întâlniri de taină în localuri de fițe precum „Vista bar” din cartierul fițoșilor, Pepiniera, sejururi de neuitat la Predeal așa cum are bani și pentru plata de chirii subcontractate în locuințe A.N.L. respectiv: construirea și utilarea unei vile în cartierul de fițe, Tineretului …

(Va urma)

Ciprian P.

Rasp Primarie

Rasp. ANL

Rasp. ISJ Ialomita

Articolul EXCLUSIV/ILEGALITĂȚILE „FAMIGLIILOR” IALOMIȚENE: NEDELCU ȘI IVAN, CONTINUĂ apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here