EXCLUSIV/FĂTĂLĂUL DIAMANTIN CU EPOLEȚI, NEDELCU CĂTĂLIN, FIU DE SECURIST SADEA

0
56

Pe paginile de FaceBook ale sindicatului „Diamantul” miniștrii PSD, politicieni PSD în general, sunt criticați că nu vor să aplice legislația salarizării pentru angajații M.A.I. fără să se spună că însuși „marele licurici diamantin”, Nedelcu Cătălin este PSD-ist pur-sânge și, mai ales, fiul colaboratorului securității, Nedelcu Dănuț așa cum rezultă și de pe portalul CAB-SCAF în dosarul nr.6581/2/2015: „Admite cererea. Constată calitatea pârâtului de colaborator al Securităţii. Cu recurs. Pronunţată în şedinţă publică. Document: Hotarâre  3412/2016  07.11.2016”.

Deși PSD-iștii sunt foștii FSN-iști ce provin din rândurile „pariei ceaușiste”, „ai lor” trebuie protejați indiferent de costuri, riscuri, infiltrându-se peste tot pentru „binele grupării comuniste actuale”. Montat în scaunul de „președinte al sindicatului Diamantul” de pensionarul Păscuț Emil căruia, începând cu anul 2016, bătrânețea și foamea de pensie de la M.A.I. i-au luat mințile, Nedelcu Cătălin și-a luat în serios acest rol avansând și în cariera de polițist (șef Birou Investigații Criminale din IPJ Ialomița), pe aceeași filieră PSD-istă (prin taică-său, Nedelcu Dănuț, unchiul Nedelcu Costel – fost consilier PSD în Primăria Capitalei și actual auditor în aceeași instituție, mătușa Nedelcu Octavia – emerit profesor de slavonă și șefă de departament în Universitatea București și, nu în ultimul rând, bunul său prieten și șef al IPJ Ialomița, Ivan Cristian).

În prezent, Nedelcu Dănuț e angajat, prin filiera P.S.D. la Drumuri Județene/Naționale ca și „distribuitor de sare și nisip”… doar atât i-au putut oferi nababii PSD-iști locali acestui „emerit” colaborator al securității.

Fratele lui Nedelcu Dănuț, Nedelcu Costel (nume conspirativ de colaborator „Petruș”), a fost recrutat de securitate în timpul clasei a XI-a la Liceul nr.2 din Roșiorii de Vede având drept sarcină de partid să-și spioneze doar colegii de clasă, așa cum rezultă din Adeverința CNSAS nr.5056/25.11.2008.

În prezent, la conducerea unui „sindicat vocal” din M.A.I. și Poliție, se află un subaltern odios al: regimului comunist român, inspectorului general Buda și ministrei Dan, o progenitură a securității care se ascunde ca un laș atunci când este contactat telefonic ori abordat de: părțile din dosarele penale pe care „le soluționează”, membrii din sindicat/colegi pentru soluționarea unor probleme polițienești: Nedelcu Cătălin. De fapt, securiștii au lucrat mereu mârșav, îndoielnic, ascuns, fiindcă mereu le-a fost frică să nu fie deconspirați și condamnați pentru nelegiuirile lor.

Cu progeniturile securității (Nedelcu Cătălin), ce se ascund ca niște lași, vor angajații M.A.I. să își câștige drepturile … să evolueze… să reformeze actualul sistem comunist din M.A.I. … no comment.

 

Alexanru Firicel șef Departament Investigații

5056 Nedelcu Costel

7340904_8459051_000046

Cv_european_Octavia_Nedelcu

decl de avere nedelcu danut 2013

 

Articolul EXCLUSIV/FĂTĂLĂUL DIAMANTIN CU EPOLEȚI, NEDELCU CĂTĂLIN, FIU DE SECURIST SADEA apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here