APEL LA SOLIDARITATEA SALARIAȚILOR TELEKOM de a participa la protestul de pichetare organizat in data de 14.02.2019, ORELE 16:00 DIN PIAȚA CONSTITUȚIEI, in fata Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale.

0
61

Apel la solidaritate!
 

 

Sindicatul Național Telecomunicații Mobile, organizează joi ora 16:00 în fața Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale o acțiune de protest. Așa cum suntem obișnuiți în familia BNS, solidaritatea este esențială în demersurile noastre sindicale. Mizez pe participarea voastră la acțiunea de protest, în semn de solidaritate cu colegii noștrii din Sindicatul Național Telecomunicații Mobile. Aștept să ne revedem joi începând cu ora 15:50 în fața Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale (Bulevardul Libertăţii nr. 14, Sector 5, Bucureşti).

Sursa: Blocul National Sindical

comunicat de presa

Articolul APEL LA SOLIDARITATEA SALARIAȚILOR TELEKOM de a participa la protestul de pichetare organizat in data de 14.02.2019, ORELE 16:00 DIN PIAȚA CONSTITUȚIEI, in fata Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale. apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here