SOLICITĂM PUBLIC DR. KISS CSABA SĂ NU SE ASCUNDĂ ȘI SĂ RĂSPUNDĂ PERTINENT CERERII ADRESATE DE ZIARUL INCISIV DE PRAHOVA!

0
559

Se pare că ziarul Incisiv de Prahova are o reputație foarte proastă în rândurile „interlopilor bugetari”, a celor care comit ilegalități și abuzuri.

În urma dezvăluirilor noastre cu privire la activitățile „neortodoxe” ale dr.Kiss Csaba (și mare polițist și mare psiholog și mare profesor universitar și mare președinte prin asociații și Colegiul Psihologilor din România, dar și mare patron de cabinet psihologic) am început o investigație amplă, vizând și punctul de vedere al dr.Kiss Csaba din calitatea-i de patron de cabinet psihologic (Persoană Fizică Autorizată). Însă, surpriză: adresa de email a „renumitului psiholog”, dr.Kiss Csaba, afișată pe pagina PFA-ului pe care îl patronează „nu este de găsit”. În schimb, putem scrie 500 de caractere (eventuale ovații acestui „mare licurici în psihologie și poliție”) pe această pagină…

Așadar, nu se pot trimite solicitări către patronul Kiss Csaba precum cea trimisă de ziar… poate că dr. Kiss Csaba preferă să citească în presă astfel de solicitări, așa că o publicăm, fără nicio reținere.

Pentru a nu se mai văita pe sticlă pe la „reporteri prieteni” unde își etalează fața de nevinovat și „marile realizări”, îi solicităm public dr.Kiss Csaba să:

  1. își actualizeze imediat datele de contact de pe sitte-ul PFA-ului pe care-l patronează;
  2. să răspundă cererii noastre, în termenul solicitat de ziar;
  3. să își exprime punctul de vedere cu privire la articolele noastre publicate (poate am omis ceva) și la investigațiile noastre care îl privesc. Așteptăm emailul domniei sale la adresa afișată pe sitte-ul ziarului, incisivprahova@gmail.com până la data de 05.02.2019 orele 1600!

 

Alexandru Firicel, șef Departament Investigații

 

N.R. Fiind o persoană „foarte ocupată” dr. Kiss Csaba, solicitarea ziarului a fost transmisă la adresele de email ale Ministerului Justiției (instituția care l-a avizat pentru PFA poligraf) și Poliția Capitalei (unde își desfășoară activitatea de șef polițist-psiholog) … să o primească și oficial (nu doar public), de la instituții oficiale ale statului român.

 

Articolul SOLICITĂM PUBLIC DR. KISS CSABA SĂ NU SE ASCUNDĂ ȘI SĂ RĂSPUNDĂ PERTINENT CERERII ADRESATE DE ZIARUL INCISIV DE PRAHOVA! apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here