EXCLUSIV/UN „MILIȚIAN” PLECAT „CU SORCOVA”…CAZUL CONTROLORULUI INTERN MOȘNEAGU CĂTĂLIN MARIUS

0
784

În mai toate cazurile în care acțiunile ne sunt respinse de instanțele de judecată, avem tendința să îl înfierăm pe judecător, coonsiderînd că „judecătorul e corupt” sau că „judecătorul nu a ținut cont de ce am scris/probat” ș.a.m.d. … și, într-o oareșicare măsură, se poate considera că păgubitul are dreptate, mai ales în cauzele în care te judeci cu statul român… Doar și magistratul este un angajat al statului român, fiind salarizat exclusiv de la bugetul de stat.
Cu toate aceste nemulțumiri personale, Legea, este foarte strictă atunci când o persoană solicită instanței de judecată să îi recunoască un drept vătămat sau dreptul ce i-ar putea fii afectat dacă instanța nu suspendă o acțiune a unei persoane/act administrativ: ești obligat să îți probezi susținerile (vătămarea). Altfel, judecătorul nu îți ia în considerare cererea pe care i-ai adresat-o. Pentru mulți cetățeni români, din păcate, noțiunile de „lege” și „probă” sunt necunoscute, străine de ei. Cu toate acestea, apelează la serviciile unui avocat sau ale unei case de avocatură pentru a-i îndruma, consilia, reprezenta interesele în fața instanțelor. Doar avocații cunosc foarte bine legile și știu cum să-i explice instanței „pe limba ei”, ce s-a întâmplat și ce se dorește.
Este și cazul controlorului intern de la Inspectoratul General al Poliției Române, Moșneagu Cătălin, care a ocupat funcția de director al controlorilor din IGPR – „moluște cu epoleți” aservite intereselor șefilor, nicidecum angajați integrii. Tot mai multe voci din M.A.I. și I.G.P.R. susțin că lui Moșneagu Cătălin i se urcase funcția la cap fiindcă „știa multe despre orcine”, „îi ajutase pe toți jmecherii” și credea că îi are la mână pe toți astfel că ar fii ajuns chiar să încerce să o intimideze pe ministra Dan pentur a-l promova în carieră (se pare că Moșneagu nu a specificat că „nu vrea să muncească într-o carieră de piatră”). Carmen Dan nu s-a lăsat intimidată de această „moluscă cu epoleți”, „2 ș’un sfert” retrăgîndu-i imediat avizul pentru informații clasificate și lăsîndu-l fără funcția de „mare moluscă cu epoleți” (director). Supărat că i-a fost retras avizul și nu își mai poate face mendrele, Moșneagu Cătălin a contestat, în instanță, dispozițiile prin care i s-a retras avizul pentru informații clasificate, inaptitudine care l-a costat funcția de „big boss controler”, solicitînd instanței să suspende, în regim de urgență, aceste dispoziții susținînd că: „fără el, moare Direcția Control Intern din IGPR, Poliția Română” (persoană deosebit de importantă, dom’le! Stalin/Lenin/Hitler/Einstein/Tesla etc., niște microbi pe lângă acest Moșneagu!”… și, mai susținea acest Moșneagu Cătălin că îi este afectată „reputația” și viața de familie” prin diminuarea lefii de „mare baștan milițian”… dar nu a depus nicio probă care să-i susțină aceste afirmații ci doar „sorcovăială” și smiorcăială. Măi să fie (a spus instanța) ? De unde și până unde o instituție sau o entitate stă într-un singur individ? Și ăsta se crede un fel de dictator, nemuritor (împăratul Nero al Romei)? Instanța de contencios i-a trimis la plimbare pe Moșneagu și pe avocatul lui, respingînd cererea de suspendare a dispozițiilor privind retragerea avizului pentru informații clasificate al Moșneagului.
În atare condiții (hai că Moșneagu e mai „neștiutor” despre legi – doar am văzut cu toții ce adrese de răspuns și „dispoziții” semna acest individ: ambigue, fără temei legal etc. -, să zicem că îl iertăm) dar avocatul ales de acesta? Cum de a venit avocatul, în fața instanței de judecată, să îl reprezinte pe Moșneagu, fără probe? S-o fii prins avocatul că e cam tăntălău acest Moșneagu și e rost de un onorariu ușor de luat de la acest îngâmfat îngalonat? Tot ce se poate, căci, în declarația de avere a acestui Moșneagu, anul 2017 a adus venituri substanțiale (doar soția acestui individ este judecător la Curtea de Apel București – cu un venit salarial de 111.329RON în anul 2017 și încă câteva sume minore din alte activități în magistratură).
În anul 2017, potrivit declarațiilor de avere, cei doi soți Moșneagu Cătălin și Alina-Petronela au câștigat peste 250.000RON… iar Moșneagu nu a fost destituit (să vadă și el cum e să nu ai loc de muncă, să nu îți găsești loc de muncă) ca să orăcăie, cu probe, că nu are niciun ban pentru întreținerea familiei (nici el nici soția).
În atare condiții, cum putea un judecător imparțial, corect, să admită cererea de suspendare a actului administrativ unilateral acestui „expert milițian” Moșneagu? Numai că, Moșneagu Cătălin nu gândește așa… el crede că i se cuvine totul… orice… că, „fără el, totul e pustiu”. Poate, dar într-o altă Lume, în care Legea și Ordinea e făcută și menținută de debili și ilegaliști, nicidecum de oameni, judecători imparțiali. (Ciprian P.).

N.R. Sperăm ca indivizi precum Moșneagu Cătălin să nu mai întâlnim în Poliția Română, M.A.I., așa cum sperăm ca indivizi ca „Dumnezeul Sibiului”, chestorul „schimbător-de viteze”, Voicu Marius, sau chestorul de numărat chiloți-izmene Tupan Augustin, chestorița care „numără” în minus salariile angajaților, Dimofte Dorina ș.a., să nu mai „apară” în nicio instituție a statului român.
7344778_000097

MOSNEAGU-Alina-Petronela_06.06.2017_Avere
Articolul EXCLUSIV/UN „MILIȚIAN” PLECAT „CU SORCOVA”…CAZUL CONTROLORULUI INTERN MOȘNEAGU CĂTĂLIN MARIUS apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here