Mirel Palada si lista securistilor: ”Am gresit fata de Sorin Iliesiu”

0
514

Incisiv de Prahova va demara o serie de dezvaluiri privind caracatita din DRPCIV, IGPR si SIPI. In acest articol va  vom prezenta un RAPORT musamalizat de conducerea MAI.

Subsemnatul  agent sef adjunct de politie CHIRVASE  VASILE, domiciliat in localitatea Vaslui, _____, judet Vaslui, cod postal ——, titular al cartii de identitate seria __,  nr. ___, CNP ____, Sef -Atelier Confectionat Placi cu Numere de Inmatriculare Vaslui din Cadrul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti, telefon _______

Pe cale ierarhica formulez prezentul

RAPORT

In atentia doamnei Ministru M.A.I.  CARMEN DAN

 

Spre stiinta domnului Comisar Sef – Scarlat Gelu – Sef Birou Logistica D.R.P.C.I.V. Bucuresti

 

Doamna Ministru,

Subsemnatul  agent sef adjunct de politie CHIRVASE  VASILE, SefAtelier Confectionat Placi cu Numere de Inmatriculare Vaslui din Cadrul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti, doresc sa va aduc la cunostinta urmatoarele fapte:

In urma sesizarii unor fapte ilegale care s-au intamplat de-a lungul anilor la Atelierul Vaslui, fapte musamalizate de catre conducerea Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti, s-a creat in cadrul D.R.P.C.I.V. Bucuresti un grup de persoane care au decis eliminarea mea din cadrul Directiei, inclusiv prin mijloace infractionale.

Astfel:

NASTASE IONEL, personal contractual in cadrul Atelierului  Confectionat Placi cu Numere de Inmatriculare din Cadrul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti, in ziua de 21/07/2014 a efectuat interogarea cardului MAI  IGPR bugetar nr. 777701931296454987 pentru aflarea soldului de credit. In ziua urmatoare, respectiv 22/07/2014, acesta s-a intors la aceeasi statie LUKOIL Vaslui 2, strada Calugareni  nr. 103, si a efectuat  alimentarea cu combustibil a autoturismului proprietate personala a numitului Vartolomei Cristian, avand numarul de inmatriculare VS 24 VMC, contravaloarea combustibilului alimentat pentru acest autoturism, s-a dedus de pe cardul MAI  IGPR bugetar nr. 777701931296454987. Mentionam faptul ca NASTASE IONEL  prin prisma atributiilor de serviciu, conducand autoutilitara MAI 11460, dispunea ca atributiune de serviciu, de acces total la cardul  MAI  IGPR bugetar nr. 777701931296454987.

Numitul Vartolomei Cristian este nepotul lui NASTASE IONEL si cumnatul lui TABACARU DUMITRU, Seful  Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule Vaslui. Vartolomei Cristian este subofiter in cadrul Penitenciarului Vaslui. Avem informatii ca NASTASA IONEL folosea autoutilitara MAI 11460 in diverse scopuri personale ale lui si ale nepotului, respectiv TABACARU DUMITRU, Seful  Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule Vaslui. Am semnalat aceste fapte atat verbal, cat si in scris catre Directia Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti, cat si Prefectului Judetului Vaslui din acea perioada.

In urma celor sesizate, Directia Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti, a dispus trimiterea Corpului de Control. In urma verificarilor efectuate de catre Corpul de Control, cat si a vizionarii inregistrarii video pe care v-o inaintam alaturat drept proba, a ramas ca  Directia Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti, sa dispuna asupra aspectelor semnalate.

NASTASA IONEL, personal contractual in cadrul Atelierului  Confectionat Placi cu Numere de Inmatriculare Vaslui din Cadrul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti, fiind instigat de catre nepotul sau, COMISARUL – TABACARU DUMITRU, a parasit  locul de munca de la Atelierul de Confectionat Placi, si declara ca se prezinta la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule Vaslui unde presteaza diverse activitati. NASTASA IONEL nu   si-a indeplinit nicio atributie prevazuta de fisa postului vreme de peste 3 ani de zile, avea o atitudine sfidatoare la adresa colegilor de munca pe care ii ameninta cu relatiile COMISARULUI – TABACARU DUMITRU, anume in cadrul SIPI VASLUI si BUCURESTI si DRPCIV Bucuresti.

Acesta, Nastasa Ionel,  a figurat în mod scriptic ca angajat în cadrul Atelierului VAslui, el nu s-a prezentat efectiv la serviciu și nu a prestat vreo activitate.  Datorita acestui fapt, nu l-am pontat pentru zilele in care nu s-a aflat la locul de munca, conform fisei postului, am trimis pontajul real, insa lucratori din Cadrul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti au modificat in mod abuziv pontajul trecandu-l prezent sau in concediu fara plata, fara ca Nastasa Ionel sa solicite acest fapt in scris. S-a trecut apoi la presiuni si amenintari la adresa mea, solicitandu-mi-se de catre lucratori din Cadrul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti, sa modific pontajele lunare. Apoi, insusi COMISARUL – TABACARU DUMITRU, nepotul acestuia, a facut presiuni si amenintari la adresa mea, atat personal cat si prin interpusi. Nastasa Ionel a fost menținut pe statul de funcții al instituției, încasând astfel lunar sume necuvenite, prejudiciind astfel bugetul de stat.

Pana la ora actuala nu s-a luat nicio masura legala. Nu se doreste recuperarea prejudiciului cauzat de catre aceasta persoana.

Mai mult decat atat:

Desi  in luna sempembrie 2017 am trimis un raport in care semnalam faptul in cadrul Atelierului Vaslui nu exista personal muncitor pentru efectuarea placutelor de inmatriculare si ca solicit transferul sau detasarea unui muncitor pentru a presta aceasta activitate, conducerea DRPCIV Bucuresti, prin persoana domnului Comisar Sef CATANA FORIN, m-a supus la munca fortata, obligandu-ma sa fac acea munca, fara ca eu sa fiu de acord si fara sa fiu remunerat pentru aceasta munca.

Conform Codului Muncii – Principii fundamentale

Art. 4. [interzicerea muncii forţate]

(1) Munca forţată este interzisă.

(2) Termenul muncă forţată desemnează orice muncă sau serviciu impus unei persoane sub ameninţare ori pentru care persoana nu şi-a exprimat consimţământul în mod liber.

(3) Nu constituie muncă forţată munca sau activitatea impusă de autorităţile publice:

  1. a) în temeiul legii privind serviciul militar obligatoriu;
  2. b) pentru îndeplinirea obligaţiilor civice stabilite prin lege;
  3. c) în baza unei hotărâri judecătoreşti de condamnare, rămasă definitivă, în condiţiile legii;
  4. d) în caz de forţă majoră, respectiv în caz de război, catastrofe sau pericol de catastrofe precum: incendii, inundaţii, cutremure, epidemii sau epizootii violente, invazii de animale sau insecte şi, în general, în toate circumstanţele care pun în pericol viaţa sau condiţiile normale de existenţă ale ansamblului populaţiei ori ale unei părţi a acesteia.

Si conform Codului Penal – Art. 212

Supunerea la muncă forţată sau obligatorie

Fapta de a supune o persoană, în alte cazuri decât cele prevăzute de dispoziţiile legale, la prestarea unei munci împotriva voinţei sale sau la o muncă obligatorie se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 3 ani.

In urma semnalarii tuturor ilegalitatilor de mai sus eu am avut parte de un tratament abuziv din partea Conducerii Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti.

Astfel, am fost cercetat prealabil in 4 lucrari de cercetare, respectiv 953721/953728/953817/953853.

Mi s-a dat chiar o sanctiune in mod ilegal, sanctiune care mi-a fost ridicata de catre doamna Ministru de Interne Carmen Dan.

Am fost cercetat in baza unor rapoarte calomnioase si fabricate, intocmite la cererea domnului comisar sef CONSTANTINESCU VALENTIN care  impreuna cu conducerea DRPCIV Bucuresti si Comisarul TABACARU DUMITRU, au determinat cu intentie prin constrangere morala, lucratorii din cadrul  Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule Vaslui,  respectiv : Bordeianu Iulus, Enache Sergiu, Rotaru Robert (finul lui TABACARU DUMITRU), CERNAT RAZVAN (fiul fostului sef SPCRIV Vaslui), IANCU CATALINA (sora lui NASTASA IONEL)  să săvârşească cu vinovăţie infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată, respectiv să redacteze o ‘declaraţie’, în care au relatat  fapte necorespunzătore adevărului cu scopul de a ma cerceta prealabil.

Eu am fost sanctionat si apoi mi s-a ridicat sanctiunea de teama faptului ca am dovezi ca cele semnalate de catre ei sunt MINCIUNI SI CALOMNII. Nu am fost niciodata audiat in mod legal si nici nu mi s-a pus la dispozitie materialul care a stat la baza cercetarii mele.

Mai mult decat atat, domnul Comisar Sef CATANA FLORIN, imputernicit Director AL Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti A FACUT AFIRMATII  precum ca va face tot posibilul sa ma dea afara pe mine si chiar in discutiii telefonice avute cu mine a spus ca VA FACE TOT CE STA IN PUTINTA PENTRU CA EU SA PLEC, apoi a dat dispozitii ca eu sa ma prezint la serviciu desi eu ma aflam in concediu medical in urma unei agresiuni suferinte in timp ce imi efectuam atributiunile de serviciu si in legatura cu atributiunile de serviciu. De teama abuzurilor m-am prezentat la serviciu, din aceasta cauza agravandu-mi-se starea de sanatate.

Solicit prin prezentul raport, sefului meu direct -Domnului Comisar-Sef SCARLAT GELU, sa intocmeasca un raport fata de cele expuse succint mai sus si impreuna cu acest raport al meu sa le intainteze cu numar de inregistrare, pe cale ierarhica, doamnei ministru MAI, doamna CARMEN DAN.

Precizez ca despre toate cele expuse mai sus domnul Comisar Sef SCARLAT GELU are cunostinta datorita rapoartelor inaintate de mine, iar domnia sa,  a informat  cu celeritate CONDUCEREA Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti, Conducerea care a luat masurile abuzive impotriva mea.

Solicit ca presiunile Conducerii Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor Bucuresti la adresa mea sa inceteze si denunt prin acest raport MUNCA FORTATA  la care am fost supus cat si celelalte ilegalitati expuse.

Pot proba absolut tot ce afirm in acest raport. De asemenea, va raportez faptul ca acestea sunt doar o mica parte din ilegalitatile comise de acest grup infractional organizat.

 

Fata de cele relatate, rog dispuneti!

Agent sef adjunct de politie CHIRVASE  VASILE                                          12 /03/2018 (Cerasela N.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here