Ploaia inghetata a blocat schiorii in Telegondola de la Sinaia

0
513

Ploaia inghetata a blocat schiorii in Telegondola de la Sinaia. Incidentul s-a petrecut joi dimineața, în zona de pe platoul Bucegi.

Ințial, autoritățile au anunțat că instalația funcționează, motiv pentru care unii turiști s-au aventurat, deși vremea era clar nefavorabilă.

Gondola Carp începe programul cu public la ora 08.30 și va funcționa până la ora 16.30. La Cota 2000 sunt -4 grade, ceață, vizibilitate redusă, ninsoare. Vântul bate cu aproximativ 30km/h.„, a fost primul anunț.

Ulterior, la ora 10:00, lucrurile au luat o întorsătură neplăcută.

Ploaie înghețată la 2000 cu depuneri pe cablu. Gondola Carp suspendă activitatea cu publicul din cauza condițiilor meteo dificile.„, a sunat alerta autorităților.

Din păcate, unii oameni deja înghețau blocați în telegondolă.

Alexei Bucur Alooo ….ne mișcăm si noi…stam blocați în gondolă…alooooooo„, a sunat o reacție, pe facebook, a unui turist.

Larisa Bucur Inghetam de frig in gondola. Cat mai dureaza pana ne dati jos? Nu se aude ce comunicati.„, a comunicat si sotia.

Reacția Gondolei Sinaia a fost: „Ambele gondole raporteaza aceeasi problema – ploaie torențiala inghețata pe cabluri. Sistemele de siguranta s-au activat. Echipele lucreaza, linia se va elibera. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, sunt fenomene meteo mai puțin obisnuite.”

Se pare că aproximativ 100 de turiști au trăit acestă experiență de neuitat.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar oamenii au ajuns în oraș doar înghețați.

FOTO: Gondola Sinaia

Ziarul de Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here