Ce a decis CSM privind arestarea procurorilor Onea si Negulescu

0
558

Ce a decis CSM privind arestarea procurorilor Onea si Negulescu, după ce acest lucru a fost cerut de Adina Florea, de la Parchetul General? Ei bine, putem spune că au avut noroc…

Cei doi nu vor fi arestați preventiv, a stabilit Secția pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Decizia pare nomală, ținând cont de fapte, dar asta nu îi bucură prea mult pe Onea și Negulescu, transformați în inculpați.

CITEȘTE ȘI: Parchetul General a prezentat, oficial, acuzațiile aduse foștilor angajati DNA Ploiesti

Ambii au mai multe capete de acuzare împotriva lor și riscă, dacă vor fi găsiți vinovați, să fie condamnați chiar și cu executare.

În plus, CSM a anunțat că a acceptat cererea de revocare din funcția de procuror al DNA Ploiești a lui Lucian Onea. Așadar, și acesta se întoarce forțat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, dacă îi va permite acuzarea.

Adina Florea, de la Parchetul General, pare însă decisă să ceară pedepse dure pentru procurorii și polițiștii cercetați penal.

Lucian Onea, Mircea Negulescu, Giluela Deaconu, Alfred Savu, Cerasela Răileanu, Mihai Iordache și Gabriela Florea, cu toții foști angajați ai DNA Ploiești, își riscă nu doar cariera, pensia, ci și libertatea…

Ziarul de Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here