EXCLUSIV/S-a început urmărirea penală și împotriva polițiștilor judiciari de la DNA – ST PLOIESTI

0
153

Dupa ce Parchetul General a inceput urmarirea penala pentru toti procuriii de la DNA ST Ploieşti pentru constituirea unui grup infracţional organizat, cercetare  abuzivă si/sau abuz în serviciu, Parchetul General a inceput urmarirea penala si pe numele polițiștilor judiciari: Gabriela Florea, poliţistul Iordache şi Adrian Chiriţă.

Sa intelegem ca pe numele lui Monica Grigore nu   s-a inceput urmarirea penala, chiar pe politistul judiciar preferat de Negulescu Mircea si adus special sa lucreze cu acesta?

Poate pentru ca politistul judiciar Monica Grigore este sotia lui Cezar Stefan Grigore, sef birou FILAJ/investigatii DOS Prahova care este si fiul lui Vasile Grigore, fost ofițer de miliție și general in rezerva făcut de Ion Iliescu , fost șef temporar IPJ Prahova?

Sau poate pentru ca mama lui Cezar Grigore a fost secretara colonelului Ilie Pescaru, fostul sef al securitatii Prahova si a lui Paltanea Corneliu, fost sef al SRI Prahova dupa revolutie?

Sau poate pentru ca firma de paza a lui Vasile Grigore  sprijinita de Cezar Grigore,  colonelul Paiș Florin, fost șef până recent al sectorului W din cadrul SRI Prahova și politistul judiciar Monica Grigore, ani de zile a asigurat paza Spitalului Județean Ploiesti,  sifonand banii publici unde cel mai bun prieten de pahar al lui Pais Florin era directorul medical FLORIN Puscariu???

Sunt cam multe semne de intrebare si vom reveni pentru a le elucida!

Vasile Grigore este mentorul lui Carmen Gheorghe, fiind ultimul șef de la Gardieni Publici care atunci s-a transformat in poliție locală, el probabil a introdus-o la procurorul “Portocala”, Onea Lucian si Monica Grigore care era polițistul judiciar și unul din oamenii de încredere …Acum intelegem de ce atatea plangeri penale pe numele lui Carmen Gheorghe au fost musamalizate de DNA-ST Ploiesti. (Cerasela N.).

Explicatii poza: sus, de la stanga spre dreapta- Pais Florin, Monica Grigore și Gina Pais (sefa la caziere) și jos, Cezar Grigore

 

 

Articolul EXCLUSIV/S-a început urmărirea penală și împotriva polițiștilor judiciari de la DNA – ST PLOIESTI apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here