Colegiul Virgil Madgearu din Ploiesti va avea o noua sala de sport

0
102

Colegiul Virgil Madgearu din Ploiesti va avea o noua sala de sport. Primarul Adrian  Dobre anunță că proiectul a fost aprobat de Compania Națională de Investiții.

Obiectivul de investiții astfel propus a fost introdus pe Lista de sinteză a subprogramului „Săli de sport”, aprobată prin Ordin al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice nr. 6534/2018.

Construirea noii săli de sport se va realiza tot în curtea colegiului, însă pe un alt amplasament, urmând ca, demolarea actualei săli de sport, încadrată în clasa I de risc seismic, să se realizeze după finalizarea obiectivului nou de investiții.

Finanțarea obiectului se va realiza de către Compania Națională de Investiții ( C.N.I.), contribuția municipalității în acest sens constând în sistematizarea verticală (racordarea la utilități).

De menționat că, aceasta este cea de-a doua sală de sport astfel promovată de municipalitate prin Compania Națională de Investiții, după obiectivul similar de investiții, respectiv sala de sport de la Școala Gimnazială “George Coșbuc”.

Ziarul de Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here