Se da drumul la ”robinetul cu bani” pentru achizitii fara precedent la Ministerul Afacerilor Interne

0
106

Iata ca se da drumul la ”robinetul cu bani” pentru achizitii fara precedent la Ministerul Afacerilor Interne. Ceea ce, desigur ca nu poate fi decat o veste mai mult decat imbucuratoare, mai ales in cazuri cum ar fi cel al innoirii parcului auto al ministerului, acolo unde unele structuri mai au in parcari doar rable ruginite. Si cum este vorba nu doar de o operatiune de ”cosmetizare”, ci de achizitia, in urmatorii doi ani, a aproape 11.000 de autoturisime,de la simple masini de patrulare la vehicule 4X4, dube, autobuze si autospeciale, ”freamatul” de pe culoarele MAI este cu atat mai mare.

Mai ales ca imediat dupa ”shopping”-ul a peste 10.000 de autoturisme urmeaza demararea procedurilor pentru achzitia de elicoptere… Plus uniformele noi pentru politisti, cu tot cu vestele anti-injunghiere. Dotari cu totul binevenite, repet, mai ales la halul in care ajunsese nivelul tehnicii invechite folosita de prea multi ani de catre cadrele MAI. Dar ceea ce face si ca lupta pentru cine prinde ”buchetul” bugetar astfel aruncat de Carmen Dan sa devina si mai accerba, unele miscari ”surprinzatoare” de trupe din ultima vreme fiind pusa de initiatii sistemului tocmai pe acest mult asteptat ”dezghet” financiar de la Ministerul Afacerilor Interne.

Liber la cumparaturi!

Si uite cum vestile bune ale ministrului Carmen Dan pentru marea masa a politistilor sau membrii altor cadre care spera ca astfel scapa de rablele de care deja le erau rusine a produs in aceeasi vreme ”inflamari” de orgolii intre ”fratiile” care continua sa capuseze Ministerul Afacerilor Interne. Si dintre care unele incearca deja ”sa fure startul” dupa ce au aflat ca s-a dat liber la cumparaturi, in timp ce altele se repozitioneaza prin noi aliante ”contra naturii” pe tabla de sah a MAI, pentru a capata mai multa influenta…(Catalin Tache).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here