Fifor, Ciuca…Cine urmeaza ?

0
331

Pe data de 4 decembrie dezvaluiam ca noul ministru al Apararii a declansat procedurile pentru schimbarea generalului Ionel Ciuca din fruntea Statului Major. Miscare inlesnita de faptul ca mandatul acestuia inceta de facto in ianuarie. Dar ingreunata , ce-i drept, de presiunile venite de la Palatul Cotroceni pentru prelungirea cu cel putin un an a mandatului lui Ciuca, generalul cunoscut drept cel mai loial iohannist din sistem.

Ministrul Les a rezistat presiunilor si-l schimba pe Ciuca

”Pentru ca desi dinspre Palatul Cotroceni se bate saua mai mult decat insistent ca sa priceapa iapa pesedista de la Aparare ca generalul Ciuca trebuie sa mai ramana cel putin un an in fruntea Statului Major, dinspre tabara Dragnea a venit  adevarata ranga in dinti prin lansarea procedurilor in vederea lansarii numirii unui inlocuitor” scriam in urma cu doar doua saptamani. Iar ministrul Les a confirmat public ca intr-adevar nu va ceda si nici nu se gandeste sa-i prelungeasca mandatul generalului Ciuca. Cel care, daca ”colaborationistul” Mihai Fifor nu ar fi fost ejectat la timp de la conducerea Ministerului Apararii Nationale, ar fi fost lasat cu siguranta sa conduca Armata Romana si in continuare. Iata insa ca presiunile Cotrocenilor nu mai au trecere si la inlocuitorul lui Fifor, semn ca dupa inlaturarea ”omului presedintelui” din fruntea Armatei, pot urma si alte mari surprize pe frontul MApN…

Se trece la ”Planul B”: PNL!

Astfel ca ”varianta de lucru a momentului este ca, daca Nicolae Ionel Ciuca nu va beneficia de o prelungire a mandatului, generalul desertului va fi victimizat imediat printr-o agresiva campanie care sa informeze cum omul americanilor a fost ejectat  din fruntea Armatei Romane pe care o conduce cu mana de fier in ultimii patru ani.” Iar ”premonitia” din 4 decembrie s-a adeverit imediat dupa anuntul ministrului Les, urlandu-se deja ca din gura de sarpe ”jos labele de pe Armata” pe traditionalele canale propagandistice. Semn ca deja se lucreaza la urcarea generalului pe un piedestal politic ca ”premierul meu” visat de Iohannis, Ionel Ciuca fiind deja ”documentat” pentru preluarea Partidului National Liberal din mainile ”looser”-ului Ludovic Orban.(Catalin Tache).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here