EXCLUSIV/CHESTORUL – SOFER VOICU MARIUS INDEPLINESTE ATRIBUTII DE MUSAMALIZARE SI FABRICARE DE PROBE IN DOSARELE POLITISTILOR

0
486

Modelul de integritate și înalt profesionalism al magistratului-judecator se încearcă a fi impus si celorlalti agenți ai statului de catre Guvernul Romaniei pentru asigurarea unui management profesionist.

Însă, calitatea umană a acelor agenti ai statului care ocupa posturi in domeniul: auditului si controlului intern, managementului, fiind una cel putin îndoielnică iar profesionalismul acestora evaluat cu acel calificativ „foarte bun” de catre sefi/politicieni ne(in)competenti, este evident că si actul managerial instituțional este defectuos, abuziv, iluzoriu.

Este si cazul chestorului-șofer Voicu Marius care a condus Poliția Capitalei „cu o mână de nazist”, spre distrugere, aceasta entitate a Ministerului Afacerilor Interne și care, de la 10.12.2018 este pus la dispoziția Poliției Capitalei: îndeplinește atributiile stabilite de noul șef al acestei entități, comisarul-sef Miron Adrian.

Voicu Marius este cunoscut în spațiul public ca un apărător al „gulerelor albe” si apropiatilor acestora, dar si distrugător al carierei polițiștilor integrii, profesionisti si „dizidenți. Același Voicu Marius si gruparea lui de crimă organizată cu epoleți din D.G.P.M.B. i-a protejat pe cei 2 „politisti”: pedofilul Stan Eugen si condamnatul Constantin Aurelian dar si pe alți 2 controlori interni bețivi din Poliția Capitalei (Paturca Constantin si inca unul menținut ascuns de oamenii lui Voicu)

De aceea, potrivit surselor noastre, acest individ periculos pentru societate   si Ministerul Afacerilor Interne a fost promovat de Miron Adrian într-o funcție de executie „controlor intern” (musamalizator respectiv fabricant de probe) la Poliția Sectorului 6- Biroul Control Intern… conform „pregătirii de specialitate” a chestorului-„schimbator de viteze” si fin al chestorului-plagiator si „tehnocrat”, Toba Petre.

Solicitam oficial si public Poliției Capitalei sa ne comunice:

  1. Fișa postului din prezent a lui Voicu Marius;
  2. Dacă i-au fost repartizate spre soluționare dosare de cercetare. În caz afirmativ, cate dosare i-au fost repartizate? (Alexandru Firicel).

 

Articolul EXCLUSIV/CHESTORUL – SOFER VOICU MARIUS INDEPLINESTE ATRIBUTII DE MUSAMALIZARE SI FABRICARE DE PROBE IN DOSARELE POLITISTILOR apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here