Gata, Fifor parasit si de Anca!

0
282

Visul frumos s-a spulberat pentru Mihai Fifor, dupa ce planul ”barbatesc” de a se ascunde sub fustele politice ale Ancai Alexandrescu a esuat lamentabil. Si nu pentru ca fostul ministru al Apararii s-ar fi ”tratat” iarasi la doctorita din Arad, ci pentru ca, pur si simplu, una dintre putinele ”doamne de fier” cu adevarat influente ale politicii romanesti si-a luat mana de pe el, lasandu-l astfel cu totul de izbeliste. Astfel ca, in acest moment, in ciuda incercarilor de a poza intr-un politician aflat din nou pe caii mari ai Partidului Social Democrat si Palatului Cotroceni deopotriva, pe ”Misu” il asteapta invariabil soarta unei alte noi biete ”frunze”  luata de vantul schimbarilor politice.

Pentru ca, dupa ce avem confirmarea ca Anca Alexandrescu i-a dat deja ”eject”, avand si alte proiecte politice mult mai sustenabile de gestionat, singura intrebare care ramane in picioare in ceea ce il priveste pe Mihai Fifor este cand anume il va executa definitiv Liviu Dragnea. Mai ales ca vestea ca pe langa intalnirile de taina cu Mocioalca, Fifor si-a permis, de-abia instalat ministru al Apararii, aroganta de a-i da cadou pe comodat Touraeg-ul de serviciu A100 lui Paul Stanescu nu le-a picat tocmai bine colegilor pesedisti. Cei care deja au inceput sa maraie la ifosele lui Fifor, cel care deja se vedea autorul listei principalului partid de guvernamant pentru alegerile europarlamentare de la sfarsitul lunii mai a anului viitor. Insa cu aceasta ”gargara” provinciala pare sa o fi pacalit doar pe naiva Carmen Dan, alti grei ai partidului cerandu-i deja insistent capul. Asa ca nu este greu de inchipuit ce il asteapta pe Fifor de acum inainte,  mai ales dupa ce putem confirma ”mie la suta” ca Anca Alexandrescu chiar i-a dat papucii de acum ”looser”-ului de ”Misu”…

A stat doar o luna

Plus ca, ghinion, ”boroboatele” facute in mandatul de ministru al Apararii sunt inca departe de a fi inchise, nimeni nevrand, normal, sa traga ponoasele dupa schimbarea de macaz a lui Fifor de dupa prima sa luna in fruntea Armatei… Cand, in ciuda angajamentelor ferme luate in deplina concordanta cu intelegerile guvernamentale cu partenerii strategici ai Romaniei, Mihai Fifor chiar s-a crezut ”stapanul inelelor” ! Si asta pe o piata de miliarde de euro si unde influentii jucatori din ”liga mare” schimba presedinti de stat, ci nu doar niste simpli ministri precum Fifor.  Cel care ajunsese  sa se impauneze cum se bate el ”pe burta” cu seful Pentagonului, de au venit americanii cu o falca in cer si una in pamant la Bucuresti, ca sa intrebe cine este Fifor asta de promite la toata lumea, dar nu ia de la nimeni nimic…(Catalin Tache).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here