Patru muschetari primari (Boc, Falca, Robu si Bolojan) salveaza onoarea tari”/ “Papagali tembeli”

0
495

Avocat de top: ”Alianta Vestului e ilegala, sunt niste papagali tembeli”, titreaza colegii de la InPolitics.ro.

O cunoscută avocată bănățeană, Carmen Obîrșanu, din Baroul Timiș, afirmă că Alianța Vestului este o structura nelegală și anticonstituțională, creată de patru papagali tembeli, primarii Robu, Falcă, Bolojan și Boc.

“Oamenii au, uneori, un comportament de care, după ce se liniștesc și evaluează la rece situația, le este ciudă și rușine. Esența și scopul acestei alianțe profund nelegale și anticonstituționale sunt diferite de la un semnatar la altul. În primul rând, alianța este nelegală, întrucât alianța a două sau mai multe municipalități nu o poate decide primarul, ci doar Consiliul Local compus din reprezentanții oamenilor. Promisiunile celor 4 panarame sunt deșarte: Cum să ai tren de mare viteză, dacă ministerul de resort nu schimbă calea ferată? Deci, cum te întorci, tot de statul român dai și, atunci, cum pretinzi că vrei să te separi chiar și financiar de autoritatea care îți plătește baza dezvoltării? Falcă are interesul de a capta atenția publică pentru alegerile europarlamentare. Boc vrea să revină în București, că politician. Mâța vopsită a vrut să apară că se răzbună împotriva tuturor. Primarul Oradiei nu pricepe nimic. Așa că patru papagali s-au pozat călcând în picioare Constituția României. Huo, Robu, Falcă, Boc și celălalt tembel!”, a scris Carmen Obîrșanu într-o postare virulentă pe Facebook, citată de impactpress.ro.

Carmen Obîrșanu este cea care acum cîțiva ani a atras atenția asupra finanțării ilegale a clubului Poli Timișoara din bani publici. Inițial, edilii orașului au ignorat semnalul său de alarmă al fostului magistrat, pentru ca, ulterior, rând pe rând, semnatarii documentelor prin care s-au virat milioane de euro în conturile infractorului Marian Iancu să fie condamnați la închisoare, mai scrie impactpress.ro, conform celor de la InPolitics.ro.

Si Iulian Badescu, fostul primar al Municipiului Ploiesti a reactionat pe Facebook pe aceeasi tema:

“Citesc presa. S-a infiintat „Alianta Vestului”, patru muschetari primari (Boc, Falca, Robu si Bolojan) salveaza onoarea tarii si anunta proiecte impresionante pe bani europeni – autostrazi si cai ferate pentru trenuri de mare viteza, de parca orasele lor ar cuprinde intregul Vest al Romaniei. Mai mult, Robu de la Timisoara si anunta ca nu prea e loc de altcineva in Alianta.
Cum or reusi ei sa construiasca pe teritoriul altor unitati administrative, sa faca exproprieri pe raza altor localitati, sa devina proprietari peste calea ferata (administrata de alte entitati ale statului), nu stiu…
Ceea ce remarc insa e faptul ca a fost prima miscare politica a PNL-ului in administratia locala care a reusit sa faca valva si sa duca in ridicol singura posibila Alianta a primarilor ce ar fi trebuit sa insemne ceva pentru Romania, cea a primarilor PSD din Bucuresti. In capitala a fost ratat totul din cauza razboiului Dragnea – Firea. In Vest (al Romaniei) va fi ratat totul daca va fi alianta doar a lor …
PS: Politic, vorbind, nu cred ca Bucurestiul va mai avea vreodata sansa de a avea un asa culoar favorabil de dezvoltare – toti primarii si guvernul din acelasi partid/alianta. Din decenta, doar…pacat!!!”. (Irinel I.).

 

Articolul Patru muschetari primari (Boc, Falca, Robu si Bolojan) salveaza onoarea tari”/ “Papagali tembeli” apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here