Am revenit în fruntea UNPR.

0
122

Fostul vicepremier şi ministru de Interne Gabriel Oprea, politician care a fost trimis în judecată cu un dosar fabricat de DNA pentru ucidere din culpă după moartea poliţistului Bogdan Gigină, anunţă că a fost reales preşedintele UNPR.

. Într-o postare pe Facebook, Oprea informează că la Conferinţa Naţională Extraordinară, colegii săi au decis prin vot să le fie din nou preşedinte.

„Dragi prieteni,

Am revenit în fruntea UNPR. Astăzi, în Conferinţa Naţională Extraordinară, colegii au decis prin vot să le fiu din nou preşedinte. Le mulţumesc şi vă spun tuturor: UNPR merge înainte!”, transmite Gabriel Oprea.

Oprea – politician implicat în mai multe dosare penale – a fost ales în urma unui conferinţe la care UNPR şi-a votat conducerea şi, potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii, a dezbătut şi s-a aprobat strategia partidului pentru alegerile europarlamentare.

“În vara anului 2015, ajunsesem la cea mai înaltă cotă de încredere, de 32%, iar UNPR, partidul pe care l-am fondat, avea peste 10 procente în sondaje. Acest avânt politic a deranjat şi ştim cu toţii ce a urmat. Mi s-au construit dosare politice pentru ca eu şi UNPR să fim înlăturaţi.

Dar, adevărul învinge întotdeauna. Suntem puternici, suntem uniţi şi mergem înainte cu încredere. Urmează alegerile europarlamentare, vom susţine la preşedinţie cel mai bun candidat pentru a conduce România, ne pregătim pentru alegerile locale şi pentru a intra în Parlament. Suntem pregătiţi să mergem singuri în alegeri, dar partidul este angrenat şi în negocieri politice pe zona de stânga şi centru-stânga, pentru a veni cu formula optimă. România are nevoie de unitate, de solidaritate, de un stat care îşi respectă şi îşi sprijină cetăţenii, de stabilitate politică şi economică. Mai ales în această perioadă, când contextul politic este instabil, iar societatea românească divizată, UNPR reprezintă calea echilibrului şi a responsabilităţii”, a declarat cu această ocazie Oprea. (Ana Ion).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here