Carmen Iohannis amână din nou audierea la Parchetul General: A invocat motive de sănătate

0
720

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis amână din nou „întâlnirea” cu procurorii de la Parchetul General, care intenţionează să o audieze într-un dosar privind sumele de bani primite în urma închirierii unui imobil din Sibiu.

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României, nu s-a prezentat nici luni la Parchetul General pentru audieri în dosarul deschis în urma unui denunţ depus de firma care administrează Luju.ro.

În faţa oamenilor legii s-a prezentat în schimb avocatul lui Carmen Iohannis, care a prezentat un certificat medical din care reiese că soţia şefului statului este incapabilă să vină la audieri.

Este a doua amânare consecutivă obţinută de către Carmen Iohannis, care nu s-a prezentat nici pe 15 noiembrie, motivând atunci că l-a însoţit pe şeful statului într-o vizită în Marea Britanie.

Potrivit Agerpres, dosarul a fost deschis în urma unui denunţ depus de SC Jurindex Media SRL, societatea care administrează site-ul Lumeajustitiei.ro, reprezentată de jurnalistul Răzvan Savaliuc, împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, a soţiei acestuia, precum şi împotriva notarului Radu Gabriel Bucşă, reclamaţi pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care abuz în serviciu, fals intelectual, spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat.

În denunţ se precizează că familia Iohannis a refuzat să restituie statului suma de 320.000 de euro, bani proveniţi din închirierea unui imobil din Sibiu care ar fi fost dobândit nelegal.

În noiembrie 2015, Curtea de Apel Braşov a decis definitiv anularea unui contract de vânzare-cumpărare a unui imobil din Sibiu deţinut de Klaus şi Carmen Iohannis. (Ana Ion/Epoch Times România)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here