„Nu am absolut nicio emoţie legată de moţiunea de cenzură”

0
73

În timp ce în România presa i-a ridicat tot mai apăsat liderului PSD întrebarea dacă mai au sau nu majoritate în Camera Deputaţilor, în condiţiile în care azi social-democraţii au refuzat obstinat să supună la vot cererea de revocare a lui Liviu Dragnea şi Florin Iordache de la şefia Camerei, la Bruxelles premierul României a dat asigurări că PSD are în continuare majoritatea şi că nu are nicio emoţie cu privire la votul pe o iminentă moţiune de cenzură.

„Nu am pierdut majoritatea din Parlament, nu confundaţi cele două locuri din Camera Deputaţilor cu majoritatea, majoritatea înseamnă Senat şi Camera Deputaţilor. Deci, avem susţinerea Guvernului în Parlamentul României şi nu am absolut nicio emoţie legată de moţiunea de cenzură”, a declarat Viorica Dăncilă, în conferinţa de presă susţinută alături de preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la finalul reuniunii între Guvernul României şi Colegiul Comisarilor, citată de Agerpres.

Declaraţiile Vioricăi Dăncilă vin în contextul în care 4 deputaţi PSD au părăsit barca lui Dragnea şi s-au refugiat la Pro România lui Victor Ponta iar azi, după ce Florin Iordache a refuzat cu îndârjire să pună pe ordinea de zi a plenului propunerea de revocare a sa şi a lui Dragnea de la şefia Camerei Deputaţilor, Opoziţia a susţinut că în spatele acestui refuz stă frica PSD-ului că a pierdut majoritatea. (Loredana Diacu/Epoch Times)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here