Dragnea: Iar ne fac procurorii Guvernul. Nu vrem!

0
96

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă la Parlament, că nu are nicio variantă de rezervă în cazul în care şeful statului Klaus Iohannis nu semnează decretul de numire la şefia Ministerului Transporturilor a lui Mircea Drăghici.

„Păi de ce să nu semneze decretul cu Mircea Drăghici? Pentru că s-au fabricat repede nişte dosare pentru el şi pentru Olguţa Vasilescu? Iar ne fac procurorii Guvernul. Nu vrem!”, a declarat Dragnea.

Întrebat dacă are informaţii că s-ar fi întâmplat acest lucru, şeful PSD a replicat ironic: „Păi am citit în presă. Nu au apărut în presă, n-au spus procurorii, n-au confirmat?”

Liderul PSD a explicat că nu a avut loc o discuţie în cadrul partidului privind o eventuală variantă de rezervă în cazul în care Drăghici este respins.

Reamintim că trezorierul PSD Mircea Drăghici, propus recent ministru al Transporturilor, este cercetat penal de Parchetul General după ce Newsweek România a publicat un material privind modul în care social-democratul a cheltuit banii primiţi de partid drept subvenţie de la stat. Detalii aici. (Andrei Pricopie/Epoch Times)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here