Vă mulţumesc mult, dle Iohannis, pentru numirea Abramburicăi! Am impresia că Iliescu e preşedinte

0
153

Numirea senatoarei PSD Ecaterina Andronescu în fruntea Ministerului Educaţiei, pentru a patra oară, a stârnit indignare în spaţiul public.

Europarlamentarul Cristian Preda şi-a exprimat dezamăgirea, pe pagina sa de Facebook, după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a Ecaterinei Andonescu la şefia Ministerului Educaţiei.

„Vă mulţumesc mult, domnule Iohannis, pentru numirea Abramburicăi la Educaţie! Mă simt mai tânăr cu 18 ani şi am impresia că preşedinte e Ion Iliescu”, a declarat Cristian Preda.

Întrebat de un cetăţean ce se întâmpla dacă în cazul unui refuz coaliţia PSD-ALDE îl trimitea pe Liviu Pop, deputatul european a replicat ironic: „M-aş fi simţit mai tânăr cu 6 ani…”.

„Şi care erau opţiunile preşedintelui? Nu preşedintele numeşte, ci doar validează / invalidează o propunere. Dacă se decidea să invalideze, ce urma mai apoi? Din clica guvernanţilor, credeţi că brusc răsărea Nicolae Iorga ca propozabil? Nu, încă un rebut al culturii şi învăţământului românesc. Şi era şi acesta invalidat, şi ce urma mai departe? Domnule Preda, nu Iohannis se află la guvernare. Aşa ca eu consider ca săgeţile Dvs trebuie mai bine îndreptate pt că, consider eu, nu Iohannis este responsabilul eşecului, şi iminentei degringolade a Romaniei”, i-a transmis alt cetăţean lui Preda.

„Da, văd că v-a convins că nu e responsabil pentru absolut nimic”, a fost replicat europarlamentarului. (Andrei Pricopie/Epoch Times România)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here