Romania si America in Centenar/Oglindiri reciproce/ Primul sondaj de opinie realizat simultan in cele doua tari

0
562

Va prezentam cu ceva timp in urma, in exclusivitate, faptele penale ale membrilor CSM PRIVIND MUSAMALIZAREA ILEGALITATILOR CU PRIVIRE LA PRIMIREA IN PROFESIE A LUI MARCOVICI DANTES DE CATRE BAROUL TULCEA, ILEGALITATI ce fac parte din culisele executarii de catre statul mafiot a magistratului Nicoleta Lavinia Cotofana.

Reamintim ca, Judecatorul Nicoleta Lavinia Cotofana este singurul magistrat exclus din magistratura pentru faptul ca a aplicat legea in integralitatea ei si a sesizat organelor de cercetare penala, conform legii, suspiciunile de deturnare de fonduri publice facute de avocati cu sprijinul unor magistrati de la Judecatoria Arad, fapte/indicii pe care le-a constatat in exercitarea functiei publice de judecator.

Magistratul Nicoleta Lavinia Cotofana nu a fost exclusa, de catre CSM, din magistratura pentru ca ar fi savarsit vreo abatere penala si nici vreo abatere disciplinara. Magistratul a fost exclus din magistratura, de catre CSM, pentru ca a sesizat organelor in drept niste infractiuni savarsite in sistemul judiciar de catre altii. Si a a facut-o nu doar pentru ca era judecator sau cetatean al Romaniei care are obligatia sa sesizeze Parchetul cu privire la existenta unor infractiuni grave (deturnare de fonduri), ci, mai ales, conform statutului care i-a fost recunoscut: cel de AVERTIZOR DE INTEGRITATE! Cei care au exclus-o fiind acum pasibili de puscarie: au concediat un avertizor de integritate pe care legea il protejeaza! Ei, membrii CSM, au incalcat legea!

Având în vedere transmiterea de către Serviciul Român de Informații a unor informații clasificate Inspecției Judiciare și Consiliului Superior al Magistraturii despre subsemnata, informații care au fost utilizate în procedura disciplinară utilizată împotriva subsemnatei (existența acestui flux de informații fiind admis explicit de către Serviciul Român de Informații și Inspecția Judiciară) în vederea exercitării dreptului subsemnatei la

apărare, având în vedere litigiile civile în care sunt implicată vă solicit următoarele:

– să precizați numărul Hotărârii Guvernului prin care s-a dispus declasificarea, în conformitate cu art. 24 alin. 4) din Legea nr. 182/2002, a Protocolului încheiat între Serviciul Român de Informații și Consiliul Superior al Magistraturii în anul 2012;

– să precizați numărul Hotărârii Guvernului prin care s-a dispus declasificarea, în conformitate cu art. 24 alin. 4) din Legea nr. 182/2002, a Protocolului încheiat între Serviciul Român de Informații și Inspecția Judiciară în anul 2016;

– să precizați numărul Hotărârii Guvernului prin care a fost aprobată, în conformitate cu art. 22 alin. 1) și 2) din Legea nr. 182/2002, lista întocmită de Consiliul Superior al Magistraturii cuprinzând categoriile de informații secrete de stat în domeniul său de activitate;

– să precizați numărul Hotărârii Guvernului prin care a fost aprobată, în conformitate cu art. 22 alin. 1) și 2) din Legea nr. 182/2002, lista întocmită de Inspecția Judiciară cuprinzând categoriile de informații secrete de stat în domeniul său de activitate.

Vă solicit totodată declasificarea Hotărârilor de Guvern anterior menționate și ulterior declasificării, comunicarea unor copii a acestora, subsemnatei.

Având în vedere prevederile art. 10 alin. 1) din Legea nr. 182/2002 potrivit cărora instituțiile care dețin sau utilizează informații clasificate vor ține un registru de evidență a autorizațiilor acordate personalului vă adresez rugămintea să dispuneți declasificarea registrelor anterior menționate existente la Inspecția Judiciară și Consiliul Superior al Magistraturii întrucâtdin ele rezultă schimbul de informații care a avut loc în baza Protocoalelor secrete încheiate de Serviciul Român de Informații cu Consiliul Superior al Magistraturii și Inspecția Judiciară.

După declasificarea acestora vă solicit remiterea unor copii a acestora pentru anul 2016, an în care a avut loc schimbul de informații secrete în legătură cu subsemnata.

Vă solicit, Doamnă Prim-Ministru, să dispuneți soluționarea de îndată a cererii mele legitime.

Solicit comunicarea răspunsului la adresa de e-mail.

Cu deosebită apreciere,

12.11.2018 Lavinia-Nicoleta Coțofană

Avertizor de integritate – Conform

Hotărârii unanime din 24.11.2017 a Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din cadrul Senatului României.

 

Totodata, alaturat va atasam solicitarea executata de mafia din CSM, catre Inspectia Judiciara:

In completarea corespondenței cu instituția pe care o conduceți și având în vedere inclusiv adresa dumneavoastră nr. 7034/IJ/269P/CIPRMM/2018, vă solicit următoarele:

Cu titlu preliminar fac precizarea expresă că nici una din cererile mele anterioare nu s-a întemeiat pe Legea nr. 544/2001 privind accesul la informații publice si a avut în vedere în special dreptul subsemnatei la apărare, drept prevăzut inclusiv de Constituția României.

Vă solicit să mă informați care sunt persoanele care au avut acces la informațiile transmise de Serviciul Român de Informații care au orice legătură direct sau indirectă cu subsemnata întrucât doresc să mă îndrept

împotriva acestora.

Solicitarea subsemnatei are în vedere prevederile art. 10 alin. 1) din Legea nr. 182/2002 potrivit cărora instituțiile care dețin sau utilizează informații clasificate vor ține un registru de evidență a autorizațiilor acordate personalului și art. 41 din Legea nr. 182/2002 conform cărora compartimentele speciale pentru evidența, prelucrarea, procesarea, păstrarea, manipularea și multiplicarea acestora din cadrul autorităților, instituțiilor publice care dețin informații clasificate se subordonează conducătorului autorității sau instituției publice, deci inspectorului șef.

Vă solicit să-mi confirmați/infirmați existența unei Structuri de Securitate în cadrul Inspecției Judiciare, să precizați dacă domnul procurer Gheorghe Stan este șeful acestei structuri și dacă dumnealui a asigurat relația cu Serviciul Român de Informații conform art. 29 alin. 1) și art. 31 alin. 1) lit. d) din Standardele naționale de protecție a informațiilor clasificate în România din 13.06.2002 aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 585/2002 sau a unui funcționar de Securitate, a cărui identitate vă solicit să mi-o aduceți la cunoștință.

Totodată, în cazul existenței unei Structuri de Securitate în cadrul Inspecției Judiciare vă solicit să-mi aduceți la cunoștință componența acesteia.

Având în vedere prevederile art. 58 din Standardele naționale de protecție a informațiilor clasificate în România din 13.06.2002 aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 585/2002 vă solicit domnule inspector șef să

precizați unde se găsesc informațiile clasificate transmise de Serviciul Român de Informații care au orice legătură direct sau indirectă cu subsemnata și să confirmați/infirmați în mod expres existența unor astfel de informații în Compartimentul Documente Clasificate din cadrul instituției conduse de către dumneavoastră.

Vă solicit, domnule inspector șef, să dispuneți soluționarea de îndată a cererii mele legitime.

De asemenea, judecatoarea Lavinia Cotofana a inaintat o solicitare pertinent catre CSM:

 

Apreciind preocuparea dumneavoastră pentru clarificarea aspectelor privind existența și modul de aplicare a protocoalelor secrete, vă solicit să-mi comunicați măsurile luate de Plenul CSM pentru clarificarea modului în care au funcționat Protocoalele încheiate între Serviciul Român de Informații și Consiliul Superior al Magistraturii și a celui încheiat între SRI și Inspecția Judiciară, inclusiv în legătură cu fluxul de informații care a avut loc între cele trei instituții anterior menționate.

Vă solicit să mă informați care sunt persoanele care au avut acces la informațiile transmise de Serviciul Român de Informații care au orice legătură direct sau indirectă cu subsemnata întrucât doresc să mă îndrept împotriva acestora.

Solicitarea subsemnatei are în vedere prevederile art. 10 alin. 1) din Legea nr. 182/2002 potrivit cărora instituțiile care dețin sau utilizează informații clasificate vor ține un registru de evidență a autorizațiilor acordate

personalului și art. 41 din Legea nr. 182/2002 conform cărora compartimentele speciale pentru evidența, prelucrarea, procesarea, păstrarea, manipularea și multiplicarea acestora din cadrul autorităților, instituțiilor publice care dețin informații clasificate se subordonează conducătorului autorității sau instituției publice, deci președintelui CSM.

Vă solicit să-mi aduceți la cunoștință componența Structurii de Securitate și identitatea persoanei care a asigurat relația cu Serviciul Român de Informații conform art. 29 alin. 1) și art. 31 alin. 1) lit. d) din Standardele

naționale de protecție a informațiilor clasificate în România din 13.06.2002 aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 585/2002.

Având în vedere prevederile art. 58 din Standardele naționale de protecție a informațiilor clasificate în România din 13.06.2002 aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 585/2002 vă solicit să precizați unde se găsesc.

Incisiv de Prahova a dezvaluit in zeci de articole, cu probe,  implicarea SRI ARAD in executarea judecatoarei Lavinia Cotofana exclusa din magistratura pentru faptul ca a aplicat legea in integralitatea ei si a sesizat organelor de cercetare penala, conform legii, suspiciunile de deturnare de fonduri publice facute de avocati cu sprijinul unor magistrati de la Judecatoria Arad, fapte/indicii pe care le-a constatat in exercitarea functiei publice de judecator.

Magistratul a fost exclus din magistratura, de catre CSM, pentru ca a sesizat organelor in drept niste infractiuni savarsite in sistemul judiciar de catre altii. Si a a facut-o nu doar pentru ca era judecator sau cetatean al Romaniei care are obligatia sa sesizeze Parchetul cu privire la existenta unor infractiuni grave (deturnare de fonduri), ci, mai ales, conform statutului care i-a fost recunoscut: cel de AVERTIZOR DE INTEGRITATE!

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/03/15/exclusivexecutarea-magistratului-nicoleta-lavinia-cotofana-falsuri-grosolane-pe-axa-judecatoria-arad-baroul-arad-marcovici-dantes-csm/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/07/09/exclusivculisele-executarii-magistratului-nicoleta-lavinia-cotofanasantaje-dovedite-la-inspectia-judiciaradocumente/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/03/23/exclusivculisele-executarii-magistratului-nicoleta-lavinia-cotofana-supravegheat-tehnic-in-mod-ilegal-ilegalitati-musamalizate-de-csm/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/03/22/exclusivculisele-executarii-magistratului-nicoleta-lavinia-cotofana-ilegalitati-grosolane-girate-de-csm-privind-primirea-profesie-lui-marcovici-dantes-de-catre-baroul-tulcea-sisau-alte-ilegali/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/03/16/exclusivculisele-executarii-magistratului-nicoleta-lavinia-cotofana-ilegalitati-grosolane-girate-de-uniunea-nationala-barourilor-din-romania-privind-primirea-profesie-lui-marcovici-dantes-de/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/07/03/explozivcazul-judecatorului-lavinia-cotofana-va-fi-exclusa-din-magistratura-doamna-cristina-tarcea-presedintele-iccj/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here