EXCLUSIV/PE FACEBOOK PENSIONARUL DIAMANTIN M.A.I., PĂSCUȚ EMIL: „HOȚUL, STRIGĂ HOȚUL!”

0
183

Se spune că politica a apărut atunci când „primul hoț a întâlnit primul prost” însă și ONG-urile (în marea lor parte) precum sindicatele au aceeași doctrină pentru atragerea de fonduri și membri, sponsori: înșelarea oamenilor prin promisiuni nesustenabile, irealizabile doar pentru ca „prostimea” să își scoată banii din buzunare și să îi îndese în cele ale celor abili în arta manipulării, oratoriei.

După ce a „fentat”: Legea, Bugetul de Stat și Bugetul organizației sindicale „Diamantul” prin majorarea salariului de la minimum pe economie la 10.000net/lună pentru a dobândi pensia de 6.000RON/lună și, după ce a „scăpat” de toți liderii sindicali incomozi afacerilor de tip criminal organizat promovate de actualii pensionari M.A.I.: Păscuț și Șerbănescu, Păscuț Emil își atacă colaboratorii… „mușcă mâinile care i-au pus pensia de partid în brațe”. Într-o postare din 17.11.2018 orele 17.04 de pe pagina oficială de Facebook a „diamanților”, cineva (postarea nu e asumată de niciun „lider diamantin”) scrie că: „să nu furi” și începe să „guițe” că cei din structurile suport ale M.A.I. îi fură pe polițiști. Zău? dar voi ăștia de la diamantul, Păscuț și Șerbănescu, care v-ați făcut pensii de la stat „pe nașpa”, cu bani de acasă ș.a.m.d., de ce nu ziceți nimic de cum i-ați înșelat pe membrii, pe „colaboratorii voștri”? Hai, măi „cinstiților”, postați public (și semnați-vă postările) că sunteți „nevinovați”… nu mai aruncați voi cu piatra în ceilalți în condițiile în care și voi ați „faultat” legea, „colaboratorii” și proprii membri de sindicat… Aveți curaj, „cinstiților diamantini”?

Pe aceeași pagina oficială a «grupării de crimă organizată „sindicatul Diamantul”» au apărut o sumedenie de postări ale „restartaților diamantini” prin care „își dau cu părerea despre legislația salarizării” și îi jignește pe colaboratorii din M.A.I. și Poliție: Jingan Eduard, Tatu Viorel, Constantin Andreea, Voicu Marius, Carmen Dan, angajații M.A.I. din structurile suport de regulă. Păi bine măi, „restartaților”, nu ziceați voi în ședința voastră de partid din 30 iunie 2018 de la Predeal că: „nu vă mai atacați colaboratorii”, „nu îi mai jigniți pe cei din structurile suport”, că veți fi „zen” (adică „drogați”) și că „vă veți iubi dușmanii ca pe voi înșivă”? Ce s-a întâmplat de „v-ați întors”? S-au prescris faptele lui Păscuț și Șerbănescu, conducătorii de drept ai grupării diamantine de „fătălăi drogați”? Nu vă lăudați voi că, din 30 iunie 2018 ați stabilit să nu mai jigniți pe nimeni, să vă modificați statutul și să fie dat afară din „sindicat” ăla de „mai sare la gâtul colaboratorilor, altor persoane etc.”? Cine scrie postările jignitoare de pe „Diamantul oficial” și nu le semnează, „tovarășu’ președinte de partid diamantin, Nedelcu Cătălin”? Ai curaj, „tovarășe președinte diamantin Nedelcu” să îl dai afară din „sindicatul Diamantul” pe ăla care îți: hărțuiește, jignește „colaboratorii” pe paginile de FaceBook? Întrebăm și noi pentur niște prieteni care nu sunt „grătaragii păscuțieni” (precum Dincă Florin- „diamantin păscuțian de nădejde”)

Viitoarea chestor de poliție, Dimofte Dorina, șefa Direcției Generale Financiare a M.A.I. e bună prietenă cu pensionarul M.A.I., Păscuț Emil (sau, cel puțin, erau buni prieteni)… doar l-a ajutat (împreună cu alți „coloși cu epoleți”) pe Păscuț ca acesta să își ia pensie de la stat, în cuantum de 6.000RON/lună, în schimbul „eliminării nedrogaților din Diamantul” și a atitudinii de „zen” pe care să o adopte „liderii din acest sindicat”. Oare ce s-a întâmplat de și-au permis „diamanții” să „sară și la gâtul ei”… la gâtul celorlați „colaboratori ai sindicatului”? Întrebăm și noi pentru niște prieteni…
Vizitatorii paginilor diamantine nu au observat ceva foarte interesant: acești „sindicaliști” fac „acțiuni experimentale în instanță”. Adică, membrii îi plătesc pe acești indivizi pentru ca niște „gânditori” să se facă că muncesc în favoarea lor, pe banii „prostimii”. De fapt, „sindicaliștii” de aceest tip își urmăresc interese personale precum: fiind leneși și incompetenți vor suspendarea raporturilor de serviciu cu M.A.I. pentru „a desfășura activități sindicale”, salarizați fiind de la bugetul sindicatului. dacă sunt pensionari, să încaseze, pe lângă pensie și salariul uriaș de la sindicat. Promovează (inclusiv în spațiul public) „idei filozofice” pe care neștiutorii le preiau și „văd ce mult și bine muncește acest lider/sindicat”… o formă de înșelăciune și de manipulare a maselor pentru ca persoane abile și labile să le poată încasa banii fără să facă nimic concret.

Deci, se paote spune că membrii cotizanți ai acestui „sindicat Diamantul” plătesc cotizația lunară, donează, sponsorizează, pentru a fi niște „cobai de laborator juridic” ai unor indivizi abili…(Alexandru Firicel).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here