EXPLOZIV/Lui Adrian Vaida de la Politia Locala Ploiesti i-au murit laudatorii/VAIDA PRINS CA DA DOCUMENTE LA PRESA PE MANA SCURTA

0
157

Lui Adrian Vaida de la Politia Locala Ploiesti i-au murit laudatorii, dezvaluie colegii de la Incisiv de Prahova.

Pana mai ieri striga in gura mare ca X si/sau Y dau documente/informatii la presa si ameninta ca ii introduce in Comisia de Disciplina. Nu conta la el, ca le incurca: ba la Incisiv de Prahova, ba la Incomod, ba la RepublikaNews, etc.

Lovit din toate partile de presa prahoveana, marele acuzator a fost prins cum se milogeste de fel de fel de jurnalisti onesti sa publice ceva de bine de Politia Locala Ploiesti, indiferent daca marele “strateg” care a pus pe butuci institutia NU are nicio contributie si/sau daca faptele cu care dorea sa se laude erau ale celor de la Ordine Publica si meritul ca acest serviciu merge foarte bine este al sefului acestuia, Catalin Anton, un politist local competent.

Cititorii au realizat “competenta” lui Adrian Vaida cand era vorba de serviciile care sunt strict in competenta acestuia (can-canuri sesizate de alti colegi din presa cu privire la actele celor de la interventie rapida, o structura ilegala si ineficienta care “lucreaza” doar noaptea, structura aflata direct sub coordonarea lui Adrian Vaida):

https://www.observatorulph.ro/exclusiv/102172-foto-barbat-snopit-in-bataie-de-mascatii-politiei-locale-ploiesti-cu-mana-rupta-si-batut-plimbat-cu-duba-si-abandonat-la-marginea-ploiestiului

http://www.actualitateaprahoveana.ro/editia-electronica/stiri-locale/acuzatii-grave-barbat-snopit-in-bataie-de-mascatii-politiei-locale-ploiesti-batut-si-cu-mana-rupta-abandonat-la-marginea-ploiestiului-22530

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/11/03/explozivbai-dobre-iti-mai-bati-joc-mult-de-noi-pe-banii-nostri-iata-can-canuri-privind-oamenii-tai-incompetent-ta-si-lor/

Nu ne vom referi la minciunile sfruntate debitate de conducerea Politiei Locale Ploiesti care a transmis celor de la B1 TV ca cei implicati in aceste abuzuri sunt déjà cercetati disciplinar, probabil noaptea de sambata spre duminica Adrian Vaida si Pitariu Paula Maria s-au “teleportat” la serviciu si impreuna cu Comisia de Disciplina au declansat procedura de cercetare disciplinara. Nu ne mai mira nimic, minciuna este sinonima cu cei din conducerea acestei institutii.

Nu ne vom referi nici la dezvaluirile ziarului Incomod care publica in data de 2 noiembrie abuzurile celor de la Serviciul Rutiera, un alt serviciu aflat direct in subordinea lui Adrian Vaida.

https://www.ziarulincomod.ro/un-barbat-acuza-un-echipaj-al-politiei-locale-ploiesti-de-abuz-serviciu-fotodocumente/

Un bărbat acuză un echipaj al Poliției Locale Ploiești de abuz în serviciu – FOTODOCUMENTE.

In acest articol ne vom referi la duplicitatea MINCINOSULUI ADRIAN VAIDA.

Bine bre’, asa rau ai ajuns? Pai iti acuzi subalternii ca dau la presa si mata’ te milogesti ca la tara de jurnalistii din Prahova, prin mesaje pe WhatsApp (asa cum iti dai si ordinele subalternilor, tot pe WhatsApp) sa publice ceva de bine de Politia Locala Ploiesti?

Bine bre’, ai ajuns sa dai si documente din casa, adica de pe mosia ta, in speta- Politia Locala Ploiesti, documente care sunt copii ale subalternilor reprezentand procese-verbale efectuate pentru politia roamana?

Rusinica stimate duplicitar mincinos!

Si, pentru ca cei de care te-ai milogit nu au dat curs rugamintii matale’, Incisiv de Prahova va publica documentul dat de tine la presa, nu pentru mata’ (ca esti prea mincinos si duplicitar), ci pentru a scoate in evidenta profesionalismul celor de la Ordine Publica, serviciu condus inpecabil de Catalin Anton, care alaturi de Florea Daniel reprezinta candidati viabili pentru conducerea acestei institutii.

Un mic comentariu bre’ nea “Caisa” duplicitar. Ai ajuns sa te cobori atat de jos incat vroiai sa te lauzi cu munca unui subaltern care nu este in “tabara” ta? Rau ai ajuns…sau poate asa ai fost mereu!

Iata documentul dat de Adrian Vaida pe WhatsApp unor jurnalisti din Prahova, in data de 31.10.2018, inainte de a pleca in concediu de odihna:

 

 

Noi nu putem decat ca il felicitam public pe politistul local Obilescu Costin si pe seful Serviciului Ordine Publica, Anton Catalin. RUSINE DUPLICITARULUI SI MINCINOSULUI ADRIAN VAIDA! Pe nea’ “Caisa” asta NU il baga nimeni in Comisia de Disciplina ca da docuemte la presa, pe mana scurta si nu institutional? Pai, cam NU…ca NU avem PRIMAR! (Cutov Ina).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here