Crima? Familia lui Constantin Toma nu crede in sinuciderea tanarului

0
1183

Crima? Familia lui Constantin Toma nu crede in sinuciderea tanarului. Mama și surorile modelului masculin nu acceptă ideea că acesta și-a pus ștreangul de gât.

În exclusivitate pentru Ziarul de Ploiești, Rachael Toma, sosită în România vineri noapte, din Zambia, împreună cu fetele ei – Elena și Ana-Maria Toma – a declarat că fiul ei nu avea nici cel mai mic motiv să se sinucidă.

Constantin Toma, care a prezentat modă pentru Cătălin Botezatu,  locuia într-o vilă uriașă, la Bucov, iar în noaptea de duminică spre luni (28/ 29 octombrie) a fost găsit spânzurat în holul locuinței.

CITEȘTE ȘI: Cine este tanarul care s-a sinucis in vila din cartierul Baumeister de la Bucov

Casa era trecută pe numele surorii mai în vârstă, Elena Toma.

Iar familia tânărului a precizat pentru Ziarul de Ploiești că în presă au apărut două minciuni: băiatul nu avea probleme cu banii și nici nu suferea din dragoste.

Aceste motive au fost invocate de către unii așa-ziși prieteni de-ai lui Constantin Toma, în încercarea de a-i justifica gestul.

Numai că mama tânărului de 24 de ani crede că băiatul său a fost mai curând omorât, fie dintr-un accident, fie intenționat, apoi cineva a mușamalizat probele.

De altfel, din ceea ce spune familia, rezultă că băiatul se învârtea într-un cerc de amici, dintre care unii erau mai dubioși.

Tânărul model nu mai lucra, în ultima perioadă, dar trăia din banii trimiși din Zambia și dădea, se pare, dese petreceri în vila din Bucov. Rachael Toma susține că îi trimiteau frecvent bani, ultima oară acum 2 luni.

Deși tatăl lui Constatin a murit în urmă cu 2 ani, din cauza unei boli incurabile, familia lui are afaceri importante în țara africană, iar unii prieteni de-ai lui Constantin Toma știau că acesta urma să primească 40.000 de dolari în luna octombrie.

  • Povestea unei morți suspecte

În noaptea dinaintea tragicei morți, se pare că el și-ar fi bătut câinele și s-a certat cu iubita sa, pe nume Alexandra Elena.

Vecinii din cartierul Baumeister, de la Bucov, spun că nu era prima dată când cei doi provocau scandal.

De altfel, unii cunoscuți de-ai lui Costică, cum îi spuneau ei, sugerează că băiatul s-ar fi putut droga și din acest motiv avea accese de furie.

Cu toate acestea, Constantin Toma nu avea motive să se plângă de viața sa.

În plus, și prietenii tânărului, care veneau des în vilă, la petrecerile organizate de acesta, confirmă faptul că acesta nu era depresiv.

După ceartă, se pare că iubita lui a plecat cu o prietenă, care dorea să-și ia soțul de la Otopeni.

După ce s-au întors în Prahova, Alexandra Elena s-ar fi dus dis de dimineață la vila din Bucov și ar fi găsit ușa închisă.

Numai că, prin geamul mare de la intrare, ea ar l-ar fi zărit pe Costantin, zăcând spânzurat în holul casei.

Și, speriată, i-ar fi sunat pe cei doi cu care fusese până atunci.

Împreună ar fi spart geamul ușii și au pătruns apoi în locuință.

Cel care a tăiat frânghia a fost amicul Alex, au declarat surse pentru Ziarul de Ploiești.

Trupul neînsuflețit s-ar fi prăbușit în hol, peste un bar, care în mod misterios a dispărut din casă.

De altfel, câteva lucruri par să nu mai fie în vila din Bucov.

Martori prezenți la această tragică întâmplare au trimis familiei o poză cu trupul lui Constatin Toma, așa cum a fost găsit la fața locului, iar din imagine reiese că acesta avea pete de sânge în zona pieptului și un fel de cucui – posibilă urmă de lovitură – în frunte (ATENȚIE ! IMAGINE ȘOCANTĂ OFERITĂ DE FAMILIE).

  • Semne de întrebare pentru familie, apropo de varianta sinuciderii

La fața locului, am găsit o locuință devastată, cu pete suspecte pe pereți, cu urme de sânge lângă un întrerupător, cu mobilier lipsă și cu uși de la camere sparte cu pumnul sau cu piciorul (vezi foto dreapta și mai jos).

Amicii lui Constantin spun că acesta s-ar fi spânzurat cu un cablu, pe care l-ar fi legat de un stâlp de rigips de la etajul II (mansardă).

Familia băiatului nu crede în această variantă și afirmă că, la 90 de kilograme, trupul său nu ar fi putut fi susținut de un rigips.

Mai mult, există informații că unii dintre amici ar ști că acesta s-a aruncat în gol de la etajul I, coborând scările cu ștreangul de gât de la etajul II.

Dar acest lucru este imposibil, deoarece în momentul tragediei Constantin Toma era singur în vila de la Bucov.

Cert este că vecinii din cartier l-ar fi auzit pe un polițist care a fost la  fața locului vorbind despre faptul că băiatul avea gâtul frânt.

De asemenea, amicii vorbesc de o mare dezordine în locuință, dar familia a găsit totul curățat și spălat, vineri seara. Și se întreabă cine a făcut asta.

Însă cea mai mare problemă este că la Serviciul de Medicină Legală Prahova s-ar fi prezentat două persoane – o femeie și un bărbat – care ar fi cerut să vadă trupul tânărului. Cei doi nu sunt rude cu Constantin, susține familia, care vrea să le afle identitatea.

În plus, se pare că amicii vroiau să grăbească înmormântarea lui Constantin Toma și ar fi aranjat ceremonia religioasă, deși mama sa – Rachael Toma – dorește o anchetă criminalistică dusă la capăt.

Momentan, deși autopsia a fost finalizată, se așteaptă și rezultatele examenului toxicologic, destul de important, deoarece poate confirma sau infirma faptul că tânărul lua medicamente, bea, se droga sau a ingerat substanțe periculoase.

Luni de dimineață, familia lui Constantin Toma va sta de vorbă cu poliția și cu procurorul de caz.

Cu această ocazie, Elena Toma – proprietara de drept a vilei din Bucov – va anunța autoritățile că au dispărut actele casei și alte documente lăsate de tatăl ei.

Mai jos aveți ultima postare a tânărului model, pe Instagram, chiar în noaptea tragicei morți.

Ziarul de Ploiești


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here