EXCLUSIV/SESIZAM PUBLIC IPJ PRAHOVA CU PROBLEMELE GRAVE DE LA POLITIA ORASULUI BAICOI

0
591

Comentariu de Contele de Saint Germain (preluare blog):

Incredibil cât de jos pot suge unii păduchi. În general, specia asta fuge de zona călcăturii, să nu fie strivită. Se mufează cu trei dimensiuni în aer,  ca să aibă loc de expandare, și aspiră din a patra dimensiune lichidul beției lor… cu un nesaț vampiric.

„Frumosul””sau „bunul” nu sunt categorii obiective. De aceea nici nu mă mai miră anumite împreunări nefirești. Femei tinere și frumoase cu barbați bătrâni și hidoși. Intelecte de mare altitudine cu primitivități de grotă. Pedigriuri construite greu in timp cu efemere corcituri de conjunctură.

Cum să susții principii înălțătoare și să te înfrățești cu Augustin Lazăr?

Mi-e și milă de alde @radu și @luc pe care noi, aici, cu toată diferența de opinii, i-am găzduit, blând, tolerant, ca interlocutori onești. Chiar dacă au mai fost și trageri de urechi, au primit din partea noastră drept de exprimare, prezumție de bună credință.

Măsura cuvintelor rostite este extrem de importantă pentru mine. Poate, de aceea, îl și apreciez atât de mult pe Tudorel Toader. Și domnia sa își măsoară, cu pedantă atenție, fiecare frază lansată în spațiul public.

Foarte puțini sunt capabili să distingă nuanțele. Iau de bună prima lor înțelegere, de multe ori superficială, și judecă, extrem de sentențios, îngrădiți de limitele acesteia.

Tudorel Toader a vorbit, cu subtilitatea de vânător versat în a întinde capcane fazanilor,  de o decizie de clasare a lui Klaus Iohannis în dosarul de candidatură al lui Augustin Lazăr. Fazanii au mușcat și lațul i-a prins de picior. Ghinion, cum ar spune fazanul șef.

Totul, azi, din ce-a afirmat pe fond Tudorel Toader, se adeverește! Nu e vina curcubeului că unii percep doar alb – negru.

Există la dosarul lui Lazăr o decizie de clasare care îl privește pe Iohannis? Există!

Este o imensă eroare, dacă nu o infracțiune penală,  prezența unei astfel de decizii într-un astfel de dosar? Este!

Stop joc!

Orice scuze, explicații, argumente, reprezintă complicitate nu doar la fraudă ci și la prostie. Prostie cu carul!

Cine nu înțelege… asta este!

Să-l aperi pe Lazăr într-o astfel de situație, să-l acuzi pe Toader că a fost nemilos de eficient, înseamnă, da, întrarea într-o horă nemiloasă: hora păduchilor.

Am văzut, acum câteva minute,  cine e hăulitorul șef al acestei hore: Traian Băsescu.

Iată cum se poziționează acest mare român față de scandalul momentului:

Tudorel Toader!
Domnule profesor, e groasă omule. Ai încurcat Lazării.
Ţi-ai scufundat singur propriul raport de revocare a procurorului general.
Pentru tărăboiul stârnit n-au mai rămas decât două soluţii : ori scuze publice cu recunoaşterea erorii, ori demisia.
PS – Despre revocarea lui Augustin Lazăr nici nu mai poate fi vorba. Profesorul de gimnaziu Iohannis o să-i dea cu raportul în cap rectorului, profesor universitar, doctor şi veneţian Tudorel Toader până când îl retrogradează la gradul de învăţător stagiar
”.

Doamne ferește! E mai mult decât Bălăceanca!

Contestatarii mei și ai lui Tudorel Toader, aveți marea onoare să fiți reprezentați de acest mare caracter.

Cinste vouă!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here