Prezent la congresul formaţiunii conduse de fostul său coleg Victor Ponta, Negoiţă – unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea – a lansat noi săgeţi către liderul PSD

0
564

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, unul dintre contestatarii declaraţi ai lui Liviu Dragnea, şi-a făcut apariţia, duminică, la congresul formaţiunii conduse de fostul său coleg de partid Victor Ponta. Luând cuvântul la congresul Pro-România, Negoiţă a susţinut că tot ce înseamnă politică azi stârneşte antipatii, şi asta nu din cauza societăţii, ci din cauza liderilor politici care au atenţia concentrată asupra păstrării funcţiei în partid, relatează Agerpres

„Îi mulţumesc fostului şi actualului meu prieten Victor Ponta pentru că m-a invitat la acest congres şi de când mi-a făcut această propunere, cred că a durat două secunde să mă gândesc şi am acceptat-o. Am venit aici să vă felicit pentru curaj. Azi, într-o Românie în care foarte mulţi sunt contra, suntem ţara lui Gică contra, adică nici nu contează despre ce vorbim, e trendy să fii contra. Faptul că vă asumaţi să fiţi pro este o abordare constructivă”, a declarat Negoiţă, citat de Agerpres.

Negoiţă afirmă că Pro România este un demers în care crede, într-o perioadă în care este „trendy” să fii antinaţional.

„Într-o perioadă în care toţi ne orientăm şi ne asumăm o atitudine către Occident, către Europa, către SUA, parteneriat strategic, către NATO, ba, mai mult, într-o perioadă în care să fii antinaţional a devenit trendy, dacă vorbeşti de rău România la Bruxelles este un act de fineţe, eşti modern, să ne asumăm să fim Pro România mi se pare un demers în care cred şi vă încurajez în această direcţie”, a mai precizat edilul.

Robert Negoiţă a mai susţinut că Pro România este un partid care nu stârneşte atâtea antipatii ca alte formaţiuni politice.

„Tot ce înseamnă politică azi stârneşte antipatii, şi nu din cauza societăţii, ci din cauza liderilor politici, unii dintre ei având atenţia concentrată în interior, cum să-şi salveze, să îşi păstreze funcţia în partid, să nu fie daţi la o parte, evident. În exterior, valoare zero sau valoare negativă, dar singura lor preocupare este cum să dezbine în interior ca să controleze în continuare”, a susţinut politicianul PSD.

Reamintim că Robert Negoiţă este unul dintre semnatarii celebrei scrisori prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea. (Loredana Diacu/Epoch Times România).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here