EXCLUSIV/CAZUL RĂDUINEA DE LA SIBIU RELODED: CONTROLORII INTERNI AI I.G.P.R. MUȘAMALIZEAZĂ IAR VÂLNEI FLORIN (PREȘEDINTELE SED LEX) „ÎI TRAGE ȚEAPĂ” POLIȚISTULUI RĂDUINEA

0
178

Vâlvă mare ieri în Sibiu că a sosit controlul intern al IGPR să cerceteze cazul destituirii polițistului Răduinea de către răzbunătorul său șef, contravenientul Ivancea Tiberiu http://www.mesageruldesibiu.ro/conducerea-igpr-a-trimis-corpul-de-control-la-sibiu-raduinea-a-sesizat-si-procurorii-anticoruptie/.

Însă, exact cum ne așteptam, I.G.P.R.-ul nu vrea să se amestece în „cocina sibiană”. E cam nasol aici: Koveși, Coldea, Johannis … nume grele și „decât să ne fie rău, mai bine să ne fie bine”. Până la urmă, Ivancea Tiberiu e „omul lor” și nu e bine să te pui cu un „protejat”.

Așa că, „magnifica comisie de anchetatori” de la I.G.P.R. (mușamalizatorii interni și fabricanții de probe, la ordinul dat de șef), s-a rezumat să „ancheteze” doar 3 polițiști dintre cei indicați de polițistul Răduinea Marian printre care și pe fricosul Paroș Ciprian (șeful de birou rutier) – vi-l evidențiem, din nou, în filmarea în care recunoaște că îi este frică de șeful IPJ Sibiu, Ivancea Tiberiu.

Într-un final, „vajnicii polițiști” de la control intern s-au rezumat la 2 întrebări adresate celor 3 polițiști la doar 2 întrebări: „dacă aveți cunoștință de faptul că ofițerii desemnați cu cercetările prealabile au fost influențați ca să îl sancționeze pe polițistul Răduinea?” iar a doua întrebare era formulată cu privire la „starea de tensiune din Biroul Rutier ca urmare a conflictului dintre Răduinea și Ivancea, pe fondul cercetărilor disciplinare”. Polițiștii nu au scris nimic iar controlorii interni nu au consemnat nimic în scris, de față cu polițiștii interpelați.

Deci, și acest „control” făcut din bani publici e un „mare fâs”… eventual ca să „îl scoată basma curată” pe Ivancea Tiberiu-șeful IPJ Sibiu.

       Poziția „marelui sindicalist” Vâlnei Florin- președintele federației SedLex la care este afiliat și SNPR „Decus” (Răduinea Marian este membru cotizant)

Pe Vâlnei Florin îl vedem mai tot timpul pe la Tv cum își dă cu părerea despre toate… cam așa cum face și Coarnă Dumitru de la SNPPC (numai că și acest „sindicalist” e pensionar M.A.I. și are timp). Apropos, dom’ Vâlnei, când mai faceți o „poză sindicală” pentru susținerea lui Gabi Oprea? Nu de alta dar cea veche s-a cam „șters”… și o avea nevoie și „bietul om” de susținere sindicală. Sau nu a vrut să se înscrie ca membru la dumneavostră în federație și, pentru că v-ați supărat, nu mai faceți poze cu „adversarii” politici ai doamnei Ministru Carmen Dan? Întrebăm și noi pentru niște prieteni…

De când cu izbucnirea scandalului de la Sibiu sindicaliștii M.A.I. au fost cam … retrași. Ne așteptam și noi la o susținere înfocată pentru „pârlitul” Răduinea Marian însă, nu a fost așa… din păcate.

Dacă s-a tot vehiculat în spațiul public că la IGPR se va ține o mare ședință a unei „comisii speciale” care să analizeze „conflictul Ivancea-Răduinea” în data de 16.10.2018 pentru ca apoi ședința să fie „mutată” în data de 17.10.2018, ei bine „marii polițiști” și „marii sindicaliști” au dat bir cu fugiții când au aflat că pe rețelele de socializare „se pune de un miting pentru susținerea polițistului Răduinea Marian” . Au anulat orice „ședință specială” (adică, ședință de mușamalizare).

Iar Vâlnei (că d’aia e el „mare sindicalist”) a aplecat capul în fața stăpânirii și, în conversația privată din seara zilei de 16.10.2018 cu Răduinea Marian îi zice că: „Soluționăm contestația și apoi vă chemăm”. Păi cum o „soluționați” măi, sindicalistule Vâlnei? Îl dați afară pe Răduinea Marian și apoi ziceți că: „noi am soluționat cauza. Am făcut tot posibilul în baza Legii. mai mult nu se poate, că nu avem pârghii legale. Dar, instanța va hotărî!” Frumos discurs, nu avem ce să spunem: cel puțin un an de zile de instanță (asta, în cazul în care nu vor fi ridicate excepții de neconstituționalitate care se soluționează în circa 2 ani de Curtea Constituțională a României din cauza volumului enorm de dosare – excepții).

Deci, în concluzie, I.G.P.R.-ul nu va ridica un deget să soluționeze acest conflict (să anuleze dispozițiile ilegale și abuzive ale șefului IPJ Sibiu, Ivancea Tiberiu) mai ales că „marele sindicalist Vâlnei a băgat capul la cutie”. (Sava N.).

Nota Redacției: pentru toți cei care doriți să îl sprijiniți pe polițistul Răduinea Marian aveți aici atașate modelele de „cereri de protecție” ce se adresează șefului IGPR și ministrului internelor, Carmen Dan. https://www.incisivdeprahova.ro/2018/10/13/exclusivapel-public-pentru-sustinerea-politistului-raduinea-marian-din-p-j-sibiu/

Sperăm ca forța cetățenilor să învingă sistemul ticălos din M.A.I. și Poliție.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul EXCLUSIV/CAZUL RĂDUINEA DE LA SIBIU RELODED: CONTROLORII INTERNI AI I.G.P.R. MUȘAMALIZEAZĂ IAR VÂLNEI FLORIN (PREȘEDINTELE SED LEX) „ÎI TRAGE ȚEAPĂ” POLIȚISTULUI RĂDUINEA apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here