SC Hale si Piete SA Ploiesti si-a imbunatatit serviciile de marketing

0
96

SC Hale si Piete SA Ploiesti si-a imbunatatit serviciile de marketing. Pentru prima dată în istoria societății, exponanții de la Târgul de Toamnă au fost surprinși de cum sunt tratați.

Conducerea SC Hale și Piețe SA, reprezentată prin directorul general Mariana Pepelea, a dorit nu doar să ofere cele mai bune condiții de vânzare pentru comercianți, inclusiv celor aflați pe platoul Halelor Centrale, ci și să le afle părerile și, problemele, la fața locului.

Așa că exponanții s-au trezit că sunt vizitați, întrebați cum le merg afacerile, dacă sunt mulțumiți de condițiile oferite, și s-au ales și cu o mică surpriză.

Dna Pepelea le-a înmânat diplome de participare, cu ocazia Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare Românești, un gest care a arătat faptul că SC Hale și Piețe SA este precocupată de clienții săi și încearcă să facă nu doar bani, ci și să-și consolideze imaginea publică.

Și cum micile gesturi de marketing fac diferența, această inițiativă a fost apreciată de exponanții care au închiriat spații comerciale.

Ziarul de Ploiești


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here