EXCLUSIV/PROMO/INTERVIU IN EXCLUSIVITATE CU EXCELENTA SA, VALERY I. KUZMIN, AMBASADORUL EXTRAORDINAR ŞI PLENIPOTENŢIAR AL FEDERAŢIEI RUSE ÎN ROMÂNIA – 15.10.2018

0
320

Încă odată, prin Ivancea Tiberiu – șeful IPJ Sibiu, Româia demonstrează Europei, Lumii, că nu are nevoie de agenți ai statului onești… integrii. Deci, în România anului 2018, respectarea Constituției și a Legii sunt doar utopii fiindcă, voința șefului sunt mai presus de ele.

Polițistul Răduinea a avut „nesimțirea” să se contrazică cu niște medici, pe probleme medicale… Același polițist a mai avut „tupeul” să susțină în fața comisiei medicale din CMDTA N.Kretzulescu a M.A.I., cu acte în xerocopie pe care „nesimțitul” a făcut însemnări (deci, propriile xerocopii), că IPJ Sibiu nu a avut/nu a vrut să aibe bani pentru a efectua controalele periodice ale propriilor angajați.

Să mai spunem că nu există niciun prejudiciu creat IPJ Sibiu, Poliției, MAI-ului de polițistul Răduinea, acesta făcându-și treaba „ca la carte”? ce rost are… doar faptul că „l-ai supărat pe Zeus” este suficient pentru a nu mai fi angajatul M.A.I.-Poliție. Chiar și M.A.I. -ul recunoaște în adresa nr.822752/10.10.2018 că nu se poate calcula „prejudiciul adus prin neprezentarea unui angajat M.A.I. la comisia medicală”… Cu toate acestea, șeful IPJ Sibiu a schimbat hotărârea consiliului de disciplină din „mustrare scrisă” în „destituirea din poliție” ceea ce evidențiază, fără putință de tăgadă că este un act de răzbunare a „stăpânului plantației Sibiu împotriva slugii neascultătoare”.

Fiindcă și-a menifestat dreptul la: gândire, conștiință, libertate de exprimare față de niște „infractori cu epoleți” din M.A.I., șeful răzbunător al polițistului Răduinea, Ivancea Tiberiu, l-a destituit.

De ce? Fiindcă, în primul rând, Răduinea a avut „tupeul” de a veni în fața instanței și a se apăra de acuzațiile șefului IPJ Sibiu, Ivancea Tiberiu în procesul ilegal și imopral intentat de Ivancea lui Răduinea pentur „postările necuviincioase de pe FaceBook” (adresa ilegală a Serviciului de Investigare a Infracțiunilor Economice nr.92660/05.10.2018 semnată de însuși reclamantul și șeful I.P.J. Sibiu, Ivancea Tiberiu prin care solicită, cu nesimțire, instanței să-i comunice dacă „era necesară prezența lui Răduinea în ședința de judecată din 18.09.2018”).

Pentru a nu fi destituiți, hărțuiți ș.a.m.d. din M.A.I. și Poliție, dragi polițiști onești care considerați că dreptul dumneavostră la: conștiință, libertate de exprimare, respectare a legii sunt drepturi și condiții esențiale pentru exercitarea acestei onorabile profesii, vă rugăm, public, să nu mai respectați nicio Lege, Constituție, CEDO! Înainte de orice decizie pe care doriți să o luați ca organ constatator sau al poliție judiciare, sunați-vă șeful și ceea ce zice/vrea el, aia faceți. Astfel, veți putea mânca liniștiți o pâine și să ieșiți la pensie în liniște.

Vă arătăm public, că agentul Răduinea a respectat Legea și a fost destituit de șeful IPJ Sibiu, Ivancea Tiberiu „pentru comportare necorespunzătoare la locul de muncă și în societate fiindcă i-a contrazis pe medicii specialiști ai M.A.I.”. Tocmai pentru ca polițiștii onești „să nu mai greșească”, vreodată, în fața șefului/pilei/stăpânului/falșilor polițiști și a falșilor specialiști din M.A.I. prin: gândire, conștiință și libertate de exprimare, principiul contradictorialității (esențial în orice cauză) vă rugăm să nu mai respectați: Declarația Universală a Drepturilor Omului, CEDO, Constituția și Legea ci doar voința șefilor dumneavoastră (stăpânilor voștrii supremi)!

Oricum, DNA, Parchetul dorm în astfel de situații căci, din 01.10.2018-prezent, nu au mișcat un deget împotriva abuzurilor lui Ivancea Tiberiu. „Doar instanța de contencios e ebialitată” nicidecum Parchetul, corect?

CONTRADICȚII

       În filmările atașate, reprezentanții comisiei medicale susțin că „a sunat șeful de la Sibiu ca să îl mențină în activitate pe polițistul Răduinea”… cu toate acestea, Răduinea Marian a fost destituit de același șef al IPJ Sibiu conform adresei 49088/11.10.2018. Ce contează că, din 2012-prezent, polițistul Răduinea și-a îndeplinit atribuțiile conform legii și „apt limitat” fiind, indiferent de vicisitudini?

Bîrsan Anca, șefa resurselor umane din IPJ Sibiu care a „delapidat” bugetul de stat cu 80.000RON nu va păți nimic… fiindcă, „fapta a început în 2009 și … s-a prescris”. Forma continuată (începând cu anul 2009 până în anul 2017 când a fost „deconspirată”) a faptei nu a mai fost reținută de procurorul de caz. Și nu va fi reținută nici de M.A.I.-Comisia de Jurisdicție a Imputațiilor fiindcă a intrat în vigoare Legea nr.78/2018… chiar dacă instanțele au reținut nelegalitatea demersului în Justiție inițiat de Bîrsan Anca (https://www.incisivdeprahova.ro/2018/10/07/exclusivcum-scapat-sefa-resurselor-umane-din-ipj-sibiu-birsan-anca-de-dosarul-penal-intocmit-pentru-primirea-de-sporuri-necuvenite/).

În concluzie, dacă ști: „cum?”, „cu ce?” și „cu cine?” să furi de la Bugetul de Stat nu pățești nimic… iar dacă l-ai supărat pe „boss”, atunci „unde îți sunt picioarelșe, îți va sta și capul”.

       „Mulțumim din inimă partidului!” că ne scapă de avertizorii publici/angajați care nu comit prejudicii din M.A.I. și Poliție și îi lasă în activitate pe: șpăgari, pedofili, violatori, condamnați definitiv de o instanță penală ș.a.m.d.

Alexandru Firicel – șef Departament Investigații

N.R. Cazul Răduinea Marian este cea mai elocventă speță de eliminare a polițiștilor integrii și avertizorilor publici din: M.A.I., Poliție strict pe „considerente medicale” dispuse de șefi… așa cum vor șefii, fiindcă vor șefii. Decât să ajungeți ca el, Redacția incisiv de Prahova zice că  mai bine nu… ascultându-vă șefii și comițând orice ilegalitate dispusă de ei veți mânca o leafă și o pensie liniștită. Chiar dacă, ulterior, copiii/partenerii de viață ai voștrii sau ai șefilor voștrii vor fi: violați, maltratați sau chiar uciși pe stradă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here