Cu ce se mai ocupă funcţionarii în orele de program? Fotografie şocantă face vogă

0
130

foto (scandaldegorj.ro)

Directorul Direcţiei Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Tg-Jiu, Marian Rotaru, a stârnit senzaţie pe internet, după ce în presă a apărut o fotografie din care, la prima vedere (şi chiar la a doua vedere) reiese că acestuia i se face pedichiura la birou. Mai exact, funcţionarul apare cu un picior într-un lighean de apă şi altul în poala unei doamne despre care presa locală scrie că ar fi femeie de serviciu la instituţia condusă de Rotaru.

„Că directorul DPP se comportă ca un patron de sclavi este dovedit de faptul că o obligă pe femeia de serviciu a instituţiei să-i taie unghiile de la picioare şi să-l tundă la birou.

Imaginile deţinute de redactorii Scandal de Gorj îl înfăţişează pe Rotaru cu pantalonii suflecaţi până la genunchi, cu un picior la înmuiat, într-un lighean de plastic cu apă, iar cu celălalt picior în poala femeii de serviciu care-i face pedichiura. Practic, biroul de director al DPP este şi salon de cosmetică şi coafură pentru Rotaru”, scrie scandaldegorj.ro.

De partea sa, Marian Rotaru susţine că fotografia înfăţişează cu totul altceva decât ce văd oamenii cu ochii. Nu i se face pedichiura, spune el, ci i se doftoricea o luxaţie.

„Mi-a pus o faşă şi aveam un lighean cu gheaţă, că nu puteam să merg. Aste e toată chestia. Nu îmi face mie nimeni nici părul, nici unghiile, că nu am ajuns să fiu în halul acesta. Şi cine să îmi facă? Femeia de serviciu? Mi-a pus o faşă cu gheaţă, nu e nici cea mai mică problemă. Am avut o luxaţie la piciorul drept şi mi-a pus o faşă la el, în rest nu e nicio problemă. Mi-am pus un lighean cu apă, cu gheaţă, că nu puteam să mai merg în picior. În august-septembrie, acum doi ani”, a spus Marian Rotaru, potrivit Mediafax.

Acesta a afirmat că a fost la fotbal cu o zi înainte, şi-a luxat piciorul şi poate să aducă martori care să demonstreze acest lucru. În plus, Rotaru a afirmat că pe birou are o sticluţă cu ulei, nu cu ojă.

”Asta e viaţa, nu am ce să mă fac. Am tolerat prea mult mult acolo nişte incompetenţi pe care trebuia să îi pun la punct. Eu am zis că se potolesc, dar nu se potolesc”, a declarat directorul Direcţiei Publice de Patrimoniu.

La rândul său, Primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a declarat şi el miercuri, că i-a cerut o notă explicativă lui Marian Rotaru, şeful Direcţiei Publice de Patrimoniu.

”Cer o notă explicativă, pentru ca eu, din imagini şi din declaraţii, să ştiu exact când s-a produs, cum s-a produs. Până la urmă e vorba de imaginea instituţiei, imaginea unui funcţionar din cadrul Primăriei şi o să cer o notă explicativă, indiferent de perioada în care s-a produs. Dânsul trebuie să ne dea toate detaliile, pentru că, din toate imaginile, clar se vede doar o singură persoană, mă refer la domnul director Rotaru. Dânsul, în nota explicativă, trebuie să ne dea detalii legate de tot ceea ce s-a produs acolo. Aşa se procedează. Este director în funcţie. Era exact atunci când a fost angajat, pentru că, din ce spune dânsul, evenimentul s-a produs la câteva zile, la maxim o lună după ce a fost angajat de către administraţia PSD în funcţia de director”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu. (Loredana Diacu).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here