EXCLUSIV/MANIPULAREA CETĂȚENILOR DIN BĂICOI PENTRU ASCUNDEREA ADEVĂRAȚILOR INFRACTORI (EPISODUL VIII: RĂZBUNAREA FALȘILOR ECOLOGIȘTI)

0
241

Șerbănecu Marin este unul dintre zecile de pensionari M.A.I. care nu se despart de „scaunul sindical” și banii organizației sindicale decât mort. După ce a „faultat” statul român prin fabricarea unei pensii de stat (prin interpuși, depunea în contul sindicatului „Diamantul”, timp de 6 luni, lunar, suma de 6.000RON cu titlu de „donație”/„sponsorizare” pentru sindicat, pentru a înșela statul român și obține pensie de 4.000RON), Șerbănescu nu s-a lăsat „dus” de la cârma și banii acestui sindicat. Susținut de Păscuț Emil (fostul președinte al sindicatului „Diamantul” și actual „președinte onorific” nevalidat de instanța de judecată dar care îndeplinește atribuțiile lui Nedelcu de facto) acest individ ocupă, în continuare, funcția de „secretar general” în sindicatul „Diamantul” și se ocupă cu ce știe el mai bine: număratul adeziunilor și învârtitul banilor organizației sindicale … „să fie bine, ca să nu ne fie rău”. Iar Păscuț și-a „aranjat” o leafă de 10.000RON/lună (din banii membrilor, donațiilor, sponsorizărilor și 2% din impozit) pentru a ieși la penise cu suma de 6.000RON/lună.

Ce bine e să primești bani de la stat pentru o pensie „aranjată” în cel mai pur stil mafiot dar și leafă de la „fraierii care pun botul la înșelăciunile sindicale diamantine”. Așa-i măi, pensionarilor Păscuț și Șerbănescu?

„Noua grupare de crimă organizată ajunsă în vârful acestui sindicat” este condusă, în continuare de către pensionarul M.A.I. Păscuț Emil nicidecum de incompatibilul Nedelcu Cătălin (membru în 2 sindicate) și ceilalți „spălați pe creier” ce s-au auto-montat în funcții de lideri sindicali în această organizație. Scopul acestor indivizi este de a intra pe sub pielea crimei organizate cu epoleți din M.A.I. pentru a primi recompense personale (prime, salarii de merit ș.a.m.d. – a se revedea cazul de la Prahova al lui Ioniță Florian pe care l-am și publicat în ziarul Incisiv de Prahova, „instructor la școala Câmpina” ce a primit majorarea salarială de 50%  „pentru activități deosebite de poliție” – să tacă și să-i lase pe mahării cu epoleți să își continue activitățile ilegale, împotriva membrilor aestui sindicat, angajaților din IPJ Prahova în general).

În fine, după ce s-a ofuscat „nuovo camorra diamantină” că șeful Departamentului Investigații al ziarului Incisiv de Prahova, Alexandru Firicel, dezvăluia public gravele derapaje de la lege ale „căpușelor cu epoleți” din M.A.I. (colaboratorii acestor „sindicaliști) și că a observat mai multe încălcări ale Legii din acest pseudosindicat, au hotărât ca „să nu se mai jignească persoane în spațiul public și să adopte o strategie de tip drogat”: munca sindicală pe care o desfășoară acești indivizi să se facă cu respectarea persoanei și nu prin „atac la persoană” (ce o mai fi însemnând asta, numai acești indivizi știu).

Numai că, Șerbănescu Marin (ca dealtfel nici Păscuț Emil) nu se pot „restarta” căci „nu mai înveți cal bătrân la ham” – proverb popular -și își continuă atacurile „la persoana” celor care îi deranjează, în public. Singurii pe care „nu îi atacă camorrezi sindicali diamantini” sunt membrii cotizanți ai acestui „sindicat” pe care continuă să îi prostească că „fac tot posibilul să fie salarizați conform hotărârilor de guvern privind salariul minim pe economie” (de parcă asta e singura problemă rămasă „nesoluționată” de M.A.I. a membrilor din acest sindicat).

Deci, dacă nu ești membru cotizant în această organizație „sindicală” (prostan care să plătești salariile uriașe ale pensionarilor M.A.I.: Șerbănescu și Păscuț pentru că „ar face ceva prin fătălăii diamantini ce se văd mari sindicaliști”) ești înjurat, la propriu, în mediul on-line, în spațiul public (printscreen-urile primite la sediul redacției vorbesc de la sine). Și, nu în ultimul rând (de frică că îi apostrofează membrii fiindcă le dau, lunar, banii degeaba) pensionarul Păscuț a scornit o făcătură de petiție către M.A.I. (bineînțeles că, cică a fost „compusă și semnată” de papleacă Nedelcu Cătălin – marioneta pensionarilor MAI Păscuț și Șerbănescu) prin care îi întreabă pe cei din M.A.I. despre „organizațiile și instituțiile care s-au implicat în proiecția de hotărâre de guvern privind salariul minim garantat pe țară în anul 2019”: „Asa aflam cine lucreaza pentru interesul politistilor si cadrelor militare, si cine lucreaza pentru interesul altora! SPR DIAMANTUL Nr. 229/NC/05.10.2018”… „vezi dragă Doamne, numai ei, diamantinii, se preocupă de această problemă”…

Cât timp oamenii se vor lăsa prostiți de acești indivizi fără scrupule (falși sindicaliști) care au transformat înșelăciunea în obiectiv sindical doar pentru a-și „trage” cât mai multe foloase personale, M.A:I.-ul nu se va reforma și nici nu va acorda drepturile legale angajaților lor.

Vă invităm să lecturați printscreenurile primite la Redacția Incisiv de Prahova și, astfel, să vedeți adevărata față a acestor falși sindicaliști de la „Diamantul” urmând ca dumneavoastră, cititorii noștrii, să vă faceți proipria opinie și, la final, să acționați pentru protejarea intereselor dumneavoastră, statului român etc. (Irinel I.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here