O angajata a Serviciului Rutier Brasov a fost agresata de un pieton

0
126

O angajata a Serviciului Rutier Brasov a fost agresata de un pieton. Individul, din București, a sărit să o și bată pe agentă, dar oamenii i-au sărit în ajutor.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești a dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 24 ani, din municipiul București.

Acesta, ca și pieton, nu a respectat indicațiile agentului de poliție rutieră, o polițistă din cadrul Serviciului Rutier Brașov,  care desfășura activități de fluidizare a traficului, pe DN 73, la trecerile pentru pietoni din centrul Stațiunii Bran.

Agentul de poliție i-a cerut acestuia să se legitimeze dar bărbatul a refuzat, a arătat semne obscene polițistului și în încercarea de a părăsi zona a împins agentul de poliție care s-a dezechilibrat și a căzut.

Bărbatul a fost imobilizat, cu sprijinul unor persoane care au asistat la incident și a fost condus la Sediul Poliției Stațiunii Bran. Ulterior, el a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul I.P.J. Brașov.

Față de acesta, Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

El este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.

Ziarul de Ploiesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here