A sechestrat colega fiicei sale, cu gand sa o violeze

0
535

Brasov: A sechestrat colega fiicei sale, cu gand sa o violeze. Un bărbat din municipiul Făgăraș a fost acuzat de lipsire de libertate și tentativă de viol.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 46  ani, din municipiul Făgăraș.

Acesta, în data de  29 septembrie a.c., în jurul orei 22.00, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi împiedicat o minoră de 13 ani, care locuiește în același imobil și venise în vizită la fiica sa, să părăsească locuința și ar fi încercat să o oblige pe aceasta să întrețină raport sexual cu el, împotriva voinței ei.

Activitatea bărbatului a fost întreruptă de tatăl minorei, venit să o ia pe aceasta acasă,  familia fetei fiind și cea care, ulterior, a  alertat poliția cu privire la eveniment.

Bărbatul a fost  reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov. Ulterior, la propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 zile.

El este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și tentativă la viol, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Ziarul de Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here