Mai rău enervează PSD. Totul e cusut cu aţă fosforescentă

0
617

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a reacţionat dur luni, pentru Mediafax, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să redeschidă dosarul TelDrum în care este vizat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

„Tot ce se întâmplă în ultima perioadă vizavi de conducerea partidului la nivel central şi judeţean este cusut nu cu aţă albă, ci cu aţă fosforescentă. Toate aceste dosare reîncălzite după ce sistemul le-a clasat din lipsă de probe arată în mod clar opiniei publice că PSD la vârf este în continuare vânat de ceea ce numim noi rămăşiţele statului paralel în încercarea disperată, pe ultimii metri, înainte de intrarea în vigoare a legilor justiţiei, de a destructura partidul de guvernământ. Nu vor reuşi. Suntem pregătiţi şi pentru astfel de şicane”, a declarat Codrin Ştefănescu.

Potrivit liderului PSD, situaţia nu face altceva decât „să enerveze şi mai mult membrii PSD”.

„Deja toate aceste ultime acţiuni nu fac altceva decât să enerveze şi mai mult toţi membrii PSD şi electoratul alianţei aflate la guvernare. Pentru că ceea ce se întâmplă cu Dragnea nu este singular, zilele trecute am aflat că preşedintele Senatului şi al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a fost urmărit, înregistrat şi monitorizat în casă, în dormitor, în maşină şi în viaţa privată timp de 7 ani de zile, ceea ce este pur şi simplu horror. Aceste lucruri nu trec neobservate din partea românilor”, a precizat Codrin Ştefănescu.

Reamintim că Înalta Curte a admis cererea procurorilor DNA de redeschidere a urmăririi penale într-un dosar TelDrum ce vizează fraudarea de fonduri europene. Detalii aici. (Andrei Pricopie/ Epoch Times România).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here