Cum e cand votezi cu tinta electorala? Sa aflam de la PMP Ploiesti

0
539

Cum e cand votezi cu tinta electorala? Sa aflam de la PMP Ploiesti… Mai precis, de la Bogdan Hodorog, consilier local.

Acesta (foto dreapta) a încercat să arate ploieștenilor cât de mult îi iubește partidul lui Băsescu, spunându-le că el și colega sa din CL Ploiești s-au opus majorării biletelor pe transportul în comun de la 2 la 2,5 lei și abonamentelor pe o singură zi, de la 4 la 6 lei.

Problema este că, după cum chiar alesul PMP recunoaște, SC Transport Călători Express se află într-o „situație financiară critică”  și caută mijloace de supraviețuire.

Iar ploieștenii nu sunt prea mult afectați de decizia TCE, deoarece prețul abonamentelor a rămas neschimbat.

Ținta majorărilor, așadar, nu sunt călătorii care circulă des și aleg abonamentele pe o lună, ci acei oameni care merg rar cu autobuzele, troleiele și tramvaiele TCE.

În plus, PMP și dl.Hodorog uită să spună că, în același timp, s-a micșorat amenda (numită bilet de suprataxă) de la 63 la 25 de lei.

Așadar, o fi frumos mesajul, dar cam electoral…

Pentru că a existat o adevărată dezbatere pe tema majorării tarifelor practicate de TCE Ploiești, societatea de transport în comun din oraș, la bilete și la abonamentele de o zi, mă văd nevoit să vin cu anumite clarificări în ceea ce privește votul meu și al colegei mele, Claudia Sălceanu, din Consiliul Local. Noi, consilierii PMP Ploiești, suntem conștienți de situația financiară critică în care se află TCE Ploiești, însă nu putem accepta ca măsurile de redresare a societății să fie luate tot pe spinarea și buzunarul cetățenilor. Aceștia nu sunt vinovați de modul dezastros în care a fost condusă societatea în trecut și nici de deciziile mai puțin inspirate luate de cei care au făcut parte din legislativul ploieștean din mandatele anterioare. Considerăm că noile tarife nu sunt justificate nici în contextul condiții de transport – preț. Așadar, acestea au fost motivele pentru care eu și colega mea am votat ÎMPOTRIVA acestui proiect.”, a scris Bogdan Hodorog pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here