EXCLUSIV/ÎNCĂ O „PALMĂ” DATĂ DE JUDECĂTORIA SECTORULUI 5 SINDICATULUI NAȚIONAL AL AGENȚILOR DE POLIȚIE DIN M.A.I.!

0
200

În România modernă tot vorbim, pe la colțuri și „pe sticlă” că „vrem o țară ca afară” însă, o mare parte a populației nu observă că în aceeași țară modernă Legea nu se respectă din varii motive: ba că politicienii sunt niște corupți care dau legi doar pentru ei, ba că ăla a făcut nu știu ce și nu știu cum, ba că ăla are 7 neveste și 10 vile ș.a.m.d.

Cu toate acestea, nemulțumiții se adresează instanțelor de judecată fiindcă articolele: 1 alineatul 5 și 16 alineatul 2 din Constituție spun foarte clar că atât Constituția cât și Legea tebuiesc respectate. Judecătorul judecă doar în baza Legii și tratatelor internaționale la care România este parte în conformitate cu articolul 124 Constituție, nicidecum în baza „filmelor de desene animate”!

Acesta este și cazul domnului avocat Andone Silviu care a reprezentat Sindicatul Național al Agenților de Poliție în dosarul 22779/302/2017 și care, se pare că „a uitat” domnul avocat să depună la dosarul cauzei dovada calității sale de reprezentant așa cum dispune legiuitorul în Codul de Procedură Civilă dar, mai ales, în Legea privind statutul avocatului nr.51/1995: „Articolul 25 (1) Instanțele sunt obligate să verifice și să se pronunțe asupra calității de reprezentant al unei persoane care se prezintă ca avocat, exercitând acte specifice acestei profesii și folosind însemnele profesiei de avocat.”

Pentru încălcarea bunului-simț procedural, avocatul Andone Silviu a fost „taxat” de instanța de judecată, conform articolului 82 alineatul 1 din Codul de Procedură Civilă: „Articolul 82 Lipsa dovezii calității de reprezentant (1) Când instanța constată lipsa dovezii calității de reprezentant a celui care a acționat în numele părții, va da un termen scurt pentru acoperirea lipsurilor. Dacă acestea nu se acoperă, cererea va fi anulată.” Ia uitați ce spune instanța de judecată în încheierea afișată pe portalul acestei instanțe la data de 19 septembrie 2018: „Admite excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant a apărătorului pârâtei, Andone Silviu, invocată de reclamantă.

Păi cum mai pot avea încredere membrii S.N.A.P. în conducerea acestei organizații sindicale când reprezentanții organizației angajează/contractează serviciile unui avocat care nici măcar nu își poate dovedi calitatea lui ori a sindicatului? Întrebăm și noi pentru prietenii din acestă organizație și pentru polițiștii care se gândesc să se înscrie în S.N.A.P. …(Irinel I.).

 

Articolul EXCLUSIV/ÎNCĂ O „PALMĂ” DATĂ DE JUDECĂTORIA SECTORULUI 5 SINDICATULUI NAȚIONAL AL AGENȚILOR DE POLIȚIE DIN M.A.I.! apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here