PSD Dambovita il sustine pe Tutuianu in procedura de demitere a lui Dragnea

0
790

PSD Dambovita il sustine pe Tutuianu in procedura de demitere a lui Dragnea. Acest lucru a fost confirmat de președintele organizației Târgoviște, chiar primarul municipiului.

Senatorul Adrian Ţuţuianu, unul dintre semnatarii scrisorii prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea, a avut mandat din partea organizaţiei judeţene PSD Dâmboviţa pentru demersul său politic, a afirmat, miercuri, preşedintele PSD Târgovişte, Cristian Stan.

Demersul public asumat de preşedintele Adrian Ţuţuianu a fost, anterior, suspus dezbaterii în Biroul Permanent Judeţean şi Comitetului Executiv Judeţean, acolo unde cvasitotalitatea membrilor a fost de acord cu această conduită de urmat. A fost, aşadar, un mandat pe deplin întărit, din partea organizaţiei judeţene, în dreptul căruia domnul Ţuţuianu a acţionat. Mai mult, adaug şi eu, ca preşedinte al Organizaţiei PSD Târgovişte, că susţin acest demers, ca unul care priveşte în jurul său şi simte nevoia unei limpeziri a lucrurilor din mai multe puncte de vedere’‘, spune preşedintele PSD Târgovişte şi primar al municipiului, Cristian Stan, într-o postare pe facebook.

Ziarul de Ploiești

CITEȘTE ȘI: Scrisoarea anti-Liviu Dragnea exista. Vezi cine a semnat-o

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here